Noomi Rapace i Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Ukens videonyheter

Detektiver, seriemordere, Liam Neeson og delfiner!

Robert Downey Jr. returnerer som Sherlock Holmes, Dexter viser seg frem i en femte sesong, og Liam Neeson er tøffing i "The Grey".

Jared Harris i Sherlock Holmes - A Game of Shadows

SHERLOCK HOLMES: A GAME OF SHADOWS

Slippes: 13. juni

Den notoriske mesterdetektiven (Robert Downey Jr.) og Dr Watson (Jude Law) er tilbake i "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" med nye krimgåter, denne gangen med en mystisk spåkone (Noomi Rapace) med på laget.

Dexter sesong 5

DEXTER - SESONG 5

Slippes: 13. juni

Dette er den femte sesongen av Showtimes mørke og ofte humoristiske drama om Dexter, seriemorder og familiefar i solfylte Miami - en by som også har sine skyggesider.

Etter de grufulle hendelsene som avsluttet forrige sesong, føler Dexter seg ansvarlig for Ritas død, og ute av stand til å takle traumet tar han en drastisk avgjørelse som får følger for alle rundt ham. Quinn skaper på sin side problemer på politistasjonen når han oppdager at Ritas død, som har blitt tillagt Trinity-morderen, ikke passer med profilen av den antatte gjerningsmannen. Virkelig problematisk blir det nås han foreslår for LaGuerta at de tar en nærmere titt på offerets ektemann: Dexter Morgan…

Liam Neeson i The Grey

THE GREY

Slippes: 13. juni

I "The Grey" treffer vi en gruppe oljerigg-arbeidere på vei hjem til familiene sine. Da flyet deres plutselig styrter midt i Alaskas øde villmark, må John Ottway (Liam Neeson) ta styringen. De må de kjempe mot nådeløse ulver og bitende kulde for å overleve.

En adrenalinpumpende spenningsfilm som også byr på vakre naturscener. Bitende kulde, ulver og natur gjør den perfekt for de som ikke er på fjellet selv i påsken.

Nathan Gamble i Gutten og delfinen

GUTTEN OG DELFINEN

Slippes: 13. juni

Sawyer (Nathan Gamble) kommer over en skadet delfin på stranden som blir bragt inn for behandling. Det viser seg å bli en vanskelig oppgave å redde delfinen, men med den unge guttens medfølelse og innsats, og god hjelp fra hav-eksperten Dr. Haskett (Harry Connick Jr.) og protesespesialisten Dr. Cameron McCarthy (Morgan Freeman) gis delfinen en ny sjanse i livet.

Se traileren her!

Historien er en inspirerende og søt familiefilm om båndene mellom mennesker og dyr. Og hvem liker vel ikke delfiner?

Tobey Maguire og Kirsten Dunst i Spider-Man 2

THE ROCKA

Slippes: 13. juni

Førti, feit og ferdig? Ikke Big B Thunders! En ellevill mockumentary/komedie om å følge en mindre realistisk drøm. Muligens "et friskt pust av dårlig ånde" som Big B Thunders ville sagt, men hovedrolleinnehaver Hans Bastian Borg og gjesteopptreden av blant annet Thomas Seltzer gjør filmen til en latterbombe likevel.

Big B Thunders har tatt et valg: i en alder av 44 år sier han opp jobben og børster støv av sin gamle guttedrøm om å bli internasjonal rockestjerne. Det er nå eller aldri.

Se traileren her!

SPIDER-MAN COLLECTION 1-3

Slippes: 13. juni

Sam Raimis Spider-Man-trilogi med Tobey Maguire i rollen som den edderkoppkledte superhelten. Lad opp til "The Amazing Spider-Man"!