Ukens premierer

Jonah Hill går undercover i hysteriske "21 Jump Street", og vi får en gryende forelskelse  i "Weekend".

Jonah Hill som Schmidt og Channing Tatum som Jenko i 21 Jump Street

21 JUMP STREET

Schmidt og Jenko går inn i politiets hemmelige Jump Street- enhet for å spane på den lokale ungdomsskolen. De benytter seg av sine ungdommelige utseender for å få innpass, og våpen og politiskilt byttes ut med skolesekker. De finner raskt ut at skolen er totalt forandret siden de selv gikk der, og ingen av de er forberedte på å bli konfrontert med skrekken ved å bli tenåring igjen.

Se traileren her!

Det blir garantert latter i salen når den tidligere sports-kjekkasen, og den "not so slim shady" entrer ungdomstiden igjen. Jonah Hill er komisk i seg selv, og med action-kjekkas Channing Tatum på laget blir det også en fryd for øyet. Det er kanskje ingen hemmelighet lenger at en annen kjekkas som fikk sitt gjennombrudd i TV-serien filmen er basert på også gjør en liten gjesteopptreden...

Chris New og Tom Cullen i Weekend

WEEKEND

Russell er en ung, sky gutt som lever et rolig liv i en grå by i England. En fredags kveld treffer han Glen på et utested og de går hjem sammen. Glen er på mange måter Russells rake motsetning, men denne one-night standen er starten på en helg hvor de to forsiktig nærmer seg hverandre. Det er en perfekt begynnelse på noe mer, men så forteller Glen at han snart skal reise bort i to år og denne helga er sannsynligvis all tid de to får sammen.

Se traileren her!

"Weekend" er kanskje sommerens ærligste og vakreste kjærlighetshistorie. En tilsynelatende enkel film om to unge mennesker som møter hverandre, men skildringen av forelskelse og tiltrekning er i en klasse for seg selv. Filmen er blitt hyllet av kritikere og har vunnet festivalpriser over hele verden.

Journey 2 -Den mystiske øya

JOURNEY 2 - DEN MYSTISKE ØYA

Den unge gutten Sean mottar et kodet nødsignal fra en mystisk øy som ikke er merket av på kartet. Signalet skal vise seg å komme fra et sted med merkelige skapninger og arter, fjellkjeder av gull, dødelige vulkaner og en veldig stor hemmelighet!

Se traileren her!

Det blir full action når gjengen skal trosse vulkaner og flodbølger for å jakte på begravde skatter. Kjekkas Josh Hutcherson (The Hunger Games) og Vanessa Hudgens (High School Musical) spiller to av hovedrollene.

Bollywood: Ferrari Ki Sawaari

BOLLYWOOD: FERRARI KI SAWAARI

En far vil gjøre alt for sin sønn, og for å oppfylle drømmen hans låner han en Ferrari. Det er bare en ting han glemte - å informere eieren av bilen om det. Turen i Ferrarien blir med ett litt mer turbulent enn de hadde ønsket!

Se traileren her!

Skaperne av "3 idiots" og Munnabhai-filmene står bak denne søte komedien. Spenn fast setebeltet, dette blir en bumpy ride i rett Bollywood-stil!

God tur på kino!