Lisa Marie Presleys datter, skuespilleren Riley Keough

Se opp for disse ansiktene

De heteste navnene under 25 år.

I det kommende året får vi se mange unge nykommere i store roller på kinolerretet, og her skal vi bli litt kjent med noen av dem:

Alex Pettyfer
Alex Pettyfer

Alex Pettyfer, 22 år, Hertfordshire

Den tidligere modellen fra Hertfordshire startet karrieren med actioneventyret "Stormbreaker" (2006), og han hadde hovedrollen i filmatiseringen av fantasyboken "I Am Number Four" (2011). 20. juli tar han steget over i de voksnes verden med Steven Soderberghs strippefilm "Magic Mike".

Alicia Vikander

Alicia Vikander, 24 år, Gøteborg

Hun er utdannet ballettdanser, og har spilt i en mengde musikaler siden syvårsalderen. Vikander har vært å se i flere TV-serier og filmer, og i 2011 vant hun en Guldbagge for beste kvinnelige hovedrolle i langfilmdebuten "Till det som är vackert". I september blir hun å se i "En kongelig affære", og i februar 2013 spiller hun i "Anna Karenina".

Ashley Hinshaw
Ashley Hinshaw

Ashley Hinshaw, 24 år, Indiana

Ashley Hinshaw begynte sin jobbkarriere som modell, og ble raskt oppdaget og tilbudt en rolle i realityserien "Made" på MTV. Ashleys spillefilmdebut kom i 2012 med filmene "Chronicle", og "LOL" (2012). Første juledag blir hun å se i det erotiske dramaet "Cherry", sammen med James Franco og Dev Patel.

Nest yngste Skarsgård; Bill Skarsgård
Nest yngste Skarsgård; Bill Skarsgård

Bill Skarsgård, 22 år

Han er sønnen til Stellan, og broren til Alexander. Bill filmdebuterte i thrilleren "Jerngjengen" i 2000, sammen med broren. I 2008 spilte han i actionkomedien "Kenny Begins", og i 2011 fikk han rollen som Simon i kinofilmen "Simon og Eiketrærne". I 2013 blir han å se i kostymedramaene "Victoria" og "Anna Karenina".

Ezra Miller

Ezra Miller, 19 år, New Jersey

Han filmdebuterte med en hovedrolle i dramafilmen "Afterschool" (2008), og har spilt i flere episoder av "Californication" (2008) og "Royal Pains" (2009-2010). Miller fikk sitt gjennombrudd i 2011 med "Vi må snakke om Kevin", men i november vil vi få se han i en langt lystigere rolle i "The Perks of Being a Wallflower" sammen med Emma Watson.

Liam Hemsworth promoterer The Hunger Games

Liam Hemsworth, 22 år, Melbourne

Australske Liam Hemsworth fikk sin første rolle i TV-serien "Home and Away", der storebroren Chris Hemsworth hadde en stor rolle. Flere australske TV-serier fulgte før han fikk sin første spillefilm, "Knowing" (2009) med Nicolas Cage. Det store gjennombruddet kom med rollen som Gale i "The Hunger Games", og i august blir han det yngste medlemmet i "The Expendables 2"!

Logan Lerman

Logan Lerman, 20 år, California

Han var visstnok bare 2 1/2 år gammel da han fortalte moren sin at han ville bli skuespiller. Karrieren startet med reklamer, og den første filmrollen var som Mel Gibsons yngste sønn i "The Patriot" (2000). Sjarmøren har blitt kjent gjennom TV-serien "Jack & Bobby" (2004-2005) og filmer som "3:10 to Yuma" (2007) og "De tre musketerer" (2011). I november har han hovedrolle i "The Perks of Being a Wallflower".

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult, 23 år, Berkshire

Nicholas Hoult ble for alvor kjent i filmatiseringen av Nick Hornbys bok "Gutter er gutter" (2002) som den lille gutten Marcus, hvor han spilte mot Hugh Grant.I voksen form er han kjent fra "A Single Man" (2009), "Clash of the Titans" (2010) og "X-Men: First Class" (2011). I mars 2013 har han hovedrollen i eventyrfilmen "Jack the Giant Killer".

Lisa Marie Presleys datter, skuespilleren Riley Keough

Riley Keough, 23 år, Los Angeles

Hun er datteren til Lisa Marie Presley, og dermed barnebarnet til The King. Hun har vært stedatteren til Nicolas Cage, så han inspirerte henne kanskje til skuespilleryrket? Keough debuterte i "The Runaways" (2010), og har siden vært å se i "The Good Doctor" (2011) og "Jack and Diane" (2012). I juli blir hun å se i Steven Soderberghs "Magic Mike".

I fjor skrev vi om disse nykommerne