Philip Seymour Hoffman og Jena Malone er klar for THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

Nye ansikter i The Hunger Games: Catching Fire

Oscarvinner med på laget.

For kort tid siden ble det klart at talentfulle Jena Malone har blitt tilbudt rollen som Johanna Mason, og nå er det offisielt bekreftet at klasseskuespilleren Philip Seymour Hoffman har signert for rollen som Plutarch Heavensbee.

OPPDATERING: Siste nytt er at Amanda Plummer skal spille rollen som Wiress.

Amanda Plummer fra filmen Pulp Fiction
Amanda Plummer fra filmen Pulp Fiction

Hoffmans rollefigur leder de 75. årlige Dødlekene i den kommende filmen og tar med det over etter Seneca Crane (Wes Bentley). Han er en politisk ringrev som har vokst opp i Capitol. Som leder av lekene ønsker han gode ting for Katniss (Jennifer Lawrence) og de tidligere vinnerne, men han gjør det hovedsaklig for sin egen del. Hans ovedfokus er å produsere et fantastisk show.

Josh Hutcherson og Jennifer Lawrence i The Hunger Games
Josh Hutcherson og Jennifer Lawrence i The Hunger Games

I "The Hunger Games: Catching Fire", som har planlagt premiere i november 2013 , returnerer Katniss til hjemstedet sammen med Peeta (Josh Hutcherson), før de må legge ut på en vinner-turné i de øvrige distriktene. Underveis oppdager Katniss at et opprør er i ferd med å bygge seg opp, men den mektige hovedstaden har fortsattt full kontroll over Panem og President Snow (Donald Sutherland) gjør seg klar for nok en runde med Dødslekene (The Quarter Quell) - en konkurranse som kan forandre alt.