Channing Tatum i Magic Mike

Møt Magic Mike

Strippende Channing Tatum fyller kinosalen med fnis, knis og ouh!

I Steven Soderberghs "Magic Mike" spiller Tatum en strippeklubbs trekkplaster og hovedattraksjon. Han nyter stor suksess, og bader i dollarsedler og damer. Men bak alt glitteret, spotlightsene og tangatrusene bærer Mike på en drøm om et roligere liv der han kan livnære seg på annet enn stripping. Når nykommeren "The Kid" (Alex Pettyfer) entrer scenen og overtar tronen, begynner Mike å se sitt eget liv i et helt annet lys.

Channing Tatum i Magic Mike

Bak alt som glitrer og glinser av svette står klubbens eier Dallas (Matthew McConaughey), en mann som med lang fartstid i bransjen som drømmer om å utvide konseptet. Tilværelsen tilspisser seg for Mike i det hans lovte eierandeler blir hengende i en tynn tråd.

Tatum uten en tråd

Channing Tatum startet sin karriere som danser i musikkvideoer, og ryktene skal sågar ha det til at han tidligere ikke var helt fremmed for å kaste klærne heller. At Tatum drar nytte av å ha en viss rytmisk sans er det ingen tvil om, og vi får se han i en rekke solo-opptredener i filmen:

Tatum uttaler selv at han håper filmen vil begeistre sitt publikum, noe vi kan skrive under på at den gjør:

"Magic Mike" overgikk alle forventninger i USA da den gikk opp forrige helg med 39,2 millioner dollar i kassa, og vi tør å spå at det norske kinopublikummet også vil la seg begeistre. Som om ikke halvnakne Tatum, Pettyfer og McConaughey er nok, stiller True Blood- kjekkas Joe Manganiello opp som brannmann...

For dere som ikke klarer å vente på ordinær premiere 20. juli er det førpremiere i Oslo på Ringen kino, og nattkino på Saga allerede førstkommende helg.