Sylvester Stallone i Bullet to the Head

Sly medgir at det har kostet

Sylvester Stallone medgir nå at mange tiår med actionfilmer har kostet sitt for kroppen hans.

Stallone spiller sammen med en annen actionveteran, Arnold Schwarzenegger, i «The Expendables 2», og sier til Total Film:

– Det har hatt sin pris. Arnie må ha løftet millioner av kilo med vekter i løpet av livet, men det koster. Du kan bare presse maskineriet så langt, deretter må du til mekanikeren for å få den eller den delen reparert. Nå for tiden skjer det stadig oftere.

Men 66 år gamle Sylvester Stallone ville ikke forandret noe. Og akter heller ikke å ta det mer med ro – eller ty til filmtriks – nå som han blir eldre.

– Jeg vet ikke hvordan folk klarer green screen-arbeid, sier Stallone og sikter til teknikken der man filmer skuespilleren mot en bakgrunn som så skiftes ut.

– Jeg har prøvd det litt, og det gjør meg gal. Jeg liker varmen fra en eksplosjon i ansiktet, eller når en metallbit flyr forbi hodet mitt, ti meter fra der den var ment å passere. Det er vanskelig å få frem følelsene uten dette. Jeg er svært stolt av denne filmen fordi 90 prosent av stuntene skjer foran kamera, sier han.