Wes Anderson har fått med seg Johnny Depp i sin nye film

Depp i Wes Andersons neste film

Interessant kombo!

Regissøren som er kjent for sine særpregede, småbissare filmatiske univers og skuespilleren som er kjent for sine særpregede, småbisarre karakterer slår seg sammen.

En rekke kilder, blant annet The Playlist meldte i går at ryktene er sanne: Johnny Depp skal spille i Wes Andersons kommende film "The Grand Budapest Hotel".

Hva filmen skal handle om er foreløpig ikke offentliggjort, men Anderson skal også vurderer skuespillere som Bill Murray, Owen Wilson, Adrian Brody, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Willem Dafoe og Angela Lansbury til rollelisten.

SPENNENDE MATCH

Anderson, som for tiden er kinoaktuell med kritikerroste "Moonrise Kingdom", har en lett gjenkjennelig signatur i filmene sine, med sine eksentriske miljøer og karakterer og sin typiske underfundige humor. Noe av det samme kan man si om Johnny Depps rollefigurer, de er eksentriske, småsprø og karakteristiske. Felles er også sjarmen og underdog-mentaliteten, selv om den utspiller seg på ulikt vis.

Andersons Moonrise Kingdom: lyst, absurd og sjarmerende
Andersons Moonrise Kingdom: lyst, absurd og sjarmerende

Det som imidlertid skiller disse to, er at Wes Andersons uttrykk ofte er lysere og lettere på et vis, mens Depps karakterer gjerne har en mer eller mindre mørk undertone. Andersons filmer er fylte av nostalgiens varme lys, mens Depp ofte omgis av et kaldere og dypere mørke.

Depp i Dark Shadows: gotisk, humoristisk og mørk
Depp i Dark Shadows: gotisk, humoristisk og mørk

Det blir spennende å se hva disse to originale karene kan skape sammen. I følge Deadline er dette Johnny Depps neste innspillingsprosjekt på blokka, så forhåpentligvis trenger vi ikke vente så altfor lenge! Før den tid blir han å se i "The Lone Ranger", hvor han spiller en ganske så annerledes versjon av indianeren Tonto.