Sarah Polleys vals

Kritikeryndlig kinoaktuell med "Take This Waltz".

Noen husker henne kanskje som barneskuespiller i TV-serien "Veien til Avonlea", hvor hun spilte den egenrådige foreldreløse Sarah Stanley. Nå er 33-årige Sarah Polley aktuell med sin andre spillefilm "Take this Waltz", med vidunderlige Michelle Williams i hovedrollen.

Regissør Sarah Polley
Regissør Sarah Polley

KRITIKERYNDLING

Polleys første spillefilm, "Away from Her" (2006), ble meget godt mottatt av kritikerne og endte opp med to Oscarnominasjoner, for beste adapterte manus og beste kvinnelige hovedrolle (Julie Christie). En skikkelig festivalfavoritt som har gledet publikummere verden over.

Julie Christie som Fiona og Gordon Pinsent som Grant i Away from Her
Julie Christie som Fiona og Gordon Pinsent som Grant i Away from Her

Nå er hun tilbake igjen, med "Take This Waltz", en dramakomedie med Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby og Sarah Silverman i rollene. Også denne filmen har blitt varmt mottatt av kritikerne, om enn ikke fullt så nesegrust som spillefilmdebuten.

Se traileren her

Seth Rogen og Michelle Willams i Take This Waltz
Seth Rogen og Michelle Willams i Take This Waltz

I filmen møter vi Margot (Williams), som er lykkelig gift med Lou (Rogen). En dag møter hun Daniel (Kirby) og opplever en intens kjærlighet ved første blikk. Det som kunne vært et flyktig øyblikk utvikler seg til et stort problem for Margot, når det viser seg at Daniel bor rett over gaten.