Dolph Lundgren i Expendables 2

Dolph trives med «gale Gunnar»

Svenske Dolph Lundgren syntes det var gøy å spille inn «The Expendables 2», til tross for at det var kaldt, besværlig og «jævlig».

– Man er trøtt og skader seg. Men sammenlignet med mange andre filmer jeg har laget, var denne ganske morsom å spille inn fordi vi alle kjente hverandre, sier Lundgren til TT Spektra.

I runde to med gamle actionhelter i "Expendables 2" viser det seg at Dolph Lundgrens rollekarakter Gunnar Jensen – eller «gale Gunnar», som han selv kaller ham – er kjemiingeniør, slik Dolph selv er. Det var det Sylvester Stallone som fant på.

Dolph Lundgren i Expendables 2
Dolph Lundgren i Expendables 2

– Hvilken tilfeldighet! Gunnar er et sinnssykt geni, og det blir litt komedie. Det var stimulerende for meg, sier Lundgren uten ironi. Nå kan han for første gang også se frem til en film uten et eneste karatespark. Filmen «Without You I'm Nothing» får premiere i 2013, og der spiller han en rik mafiaboss.

– Ingen action, ingen karatespark. Dialog. Vi får se hvordan det går, ler han og sier han gjerne gjør en tredje runde «Expendables» dersom «gale Gunnar» får noe å finne på.

Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Nan Yu i The Expendables 2
Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Nan Yu i The Expendables 2