Ryan Gosling i Maktens menn

Ryan Gosling blir regissør

Gjør debut med både manus og regi!

Akkurat når vi trodde Ryan Gosling ikke kunne bli mer attraktiv inntar han rollen som regissør.

Gosling har etterhvert etablert seg som et stort navn i filmindustrien etter suksesser som "Drive" (2011), "Maktens menn" (2011) og "Gangster Squad" (2012). Multitalentet fra Kanada har mange baller i luften om dagen, og det siste er altså at han nå har skrevet manus og skal regissere den kommende filmen med den foreløpige tittelen "How to Catch a Monster".

Christina Hendricks i Drive
Christina Hendricks i Drive

I følge Indiewire skal filmen befinne seg et sted mellom film noir, fantasi og moderne eventyr. En alenemor ved navn Billy finner seg selv svunnet i en surrealistisk drømmeverden i det byen hun bor i er i ferd med å gå under. Samtidig finner hennes tenåringssønn en underjordisk vei som leder til en by under vannet. Sammen skal de dykke ned i dette mysteriet for å redde familien.

Vi er spente på handlingen, og håper Gosling gjør som George Clooney og plasserer seg selv også foran kamera, spesielt siden hans medspiller i "Drive", Christina Hendricks, er tilknyttet prosjektet.

Innspillingen skal etter planen starte våren 2013, allerede under filmfestivalen i Toronto i september vises filmen frem for potensielle kjøpere.

Hey girl, dette gleder vi oss til!