Brandon Routh i Superman Returns

Norske menn vil være Supermann

Blir aldri for gamle til å se superheltfilmer.

I disse superhelt-tider har TNS Gallup på vegne av Disney Channel foretatt en undersøkelse blant norske menn om deres forhold til superhelter. Hele 71% mener at man aldri blir for gammel for superhelter.

SUPERMANN PÅ TOPP

Ikke overraskende er det Supermann som troner øverst på listen over hvilken helt de vil være, mens Lynet, Hulken og Wolverine fikk færrest stemmer - stem på din favoritt nederst i artikkelen!

Les også: 5 grunner til å glede seg til Man of Steel

Hugh Jackman som Wolverine i X-Men Origins: Wolverine
Hugh Jackman som Wolverine i X-Men Origins: Wolverine

Når det gjelder superheltenes egenskaper er det evnen til å kunne fly som fristet mest blant respondentene. 14% ville ha en helende kropp, 13% ville ha evnen til å hoppe rundt på byens bygninger, mens 6% helst ville kapre den lekre heltinnen.

Les også: Minst tre filmer om Supermann

Henry Cavill som Supermann i Man of Steel
Henry Cavill som Supermann i Man of Steel

MORALSKE HELTER

Det er heldigvis ikke bare overnaturlige egenskaper og kapring av kvinner som opptar norske menn, hele 6 av 10 trekker frem at moralske egenskaper er det absolutt viktigste hos en superhelt.

Undersøkelsen lover godt for interessen rundt de kommende superheltfilmene, kanskje spesielt for Supermann, som kommer i ny drakt i Zack Snyders premiereklare "Man of Steel".

Alt om superheltfilmer finner du på våre temasider.

Hvilken superhelt vil du helst være?