Lois (Teri Hatcher) og Clark Kent i serien om Supermann

Topp 5: Superbabes

Bak enhver suksessfull mann står en kvinne. Det gjelder også for superheltene!

Med neste års store superhelt, Supermann, inne i synsfeltet er det knyttet store forventninger til hans kvinne så vel som hans eget vesen. Lois Lane i "Man of Steel" skal spilles av dyktige og heite Amy Adams. Supermann er imidlertid ikke den eneste med en wingwoman og katalysator, de andre heltene har også sine kvinner.

Her er de fem superheltbabene Filmweb mener er best:

Les også: Supermann har funnet sin Lois Lane.

Gwyneth Paltrow som Pepper i Iron Man

GWYNETH PALTROW SOM "PEPPER" I IRON MAN (2008 - 2010)

Etter å ha stått ved Iron Mans side gjennom to filmer, og megasuksessen "The Avengers", vet man enda ikke hvorvidt de to faktisk er et par. En ting som er sikkert er at Tony Stark (Robert Downey Jr.) ville gitt bort den høyre armen sin for å redde sekretæren sin. Ikke bare er hun pen å se på, "Pepper" (Gwyneth Paltrow) er også en uunnværlig organisator for mangemilliardæren.

Spider-Man og Gwen Stacy (Emma Stone) i The Amazing Spider-Man

EMMA STONE SOM "GWEN STACY" I THE AMAZING SPIDER-MAN (2012)

Spider-Man har hatt sine kvinner gjennom tidene, deriblant Kirsten Dunst i de tre første filmene om edderkoppmannen. Det er derimot Emma Stone i rollen som Gwen i "The Amazing Spider-Man" vi har bitt oss fast i. Hun leverer full pakke som både girl-next-door, supersmart, supersøt og altoppofrende for sin helt. En verdig kvinne for Spider-Man!

Chris Hemsworth og Natalie Portman i Thor

NATALIE PORTMAN SOM "JANE FOSTER" I THOR (2011)

Nordisk Gud + Natalie Portman = sant? Det vil vi så absolutt påstå! Den mektige og arrogante Thor møter Jane i det han ramler ned fra himmelen. Hun får 10 poeng av oss for ikke å ha friket ut, men blitt ved hans side etter det! Natalie Portman returnerer i rollen i kommende "Thor: The Dark World" som kommer på kino neste år.

Les også: Superheltfilmer i 2013 og fremover.

Maggie Gyllenhaal i The Dark Knight

MAGGIE GYLLENHAAL SOM "RACHEL DAWES" I THE DARK KNIGHT (2008)

En kvinne i skyggen av en superhelt har aldri hatt større påvirkning på helten enn det Rachel gjør i "The Dark Knight". Med Jokeren (Heath Ledger) i helene gjør Batman fortsatt hva som helst for å redde sin kjære, dessverre uten hell. Minnet om denne flotte kvinnen sitter fortsatt dypt igjen i Bruce Wayne (Christian Bale) i det trilogien avsluttes med "The Dark Knight Rises". Det sier sitt når Batman goes soft!

Når vi snakker om Batman kommer kommer vi ikke utenom Batmans wingwoman Selena Kyle, spilt av Anne Hathaway, i "The Dark Knight Rises", kattekvinnen med den frie viljen som til slutt kaprer helten.

Lois (Teri Hatcher) og Clark Kent i serien om Supermann

TERI HATCHER SOM "LOIS LANE" I LOIS AND CLARK (1993-1997)

Supermann stopper kuler med bare hendene, redder uskyldige mennesker fra dødens klør og sender dødelige ting langt ut i verdensrommet for å redde planeten. Men Lois Lane får barskingen ned i knestående i kjærlighetens navn. Ingen superhelt-kvinne kan måle seg med den effekten smarte og vakre Lois har på Clark Kent. Hun er tolket til det ugjenkjennelige en rekke ganger, men det finnes kun én Lois for oss: Teri Hatcher.

Les også: Dette vet vi om Man of Steel.

Med Teri Hatchers glimrende Lois Lane-tolkning er vi svært spente på hva nykommer Amy Adams kan bringe i den kommende "Man of Steel". Vil hun blekne ved siden av den røde kappen eller gå Hatcher en høy gang?