Tom Cruise i Mission: Impossible - Ghost Protocol

Cruise klar for flere umulige oppdrag

Alt ser ut til å være klappet og klart for en femte «Mission: Impossible»-film.

50-årige Tom Cruise avslører at det foreligger konkrete planer for en femte film i filmserien om den handlekraftige spionen Ethan Hunt. Cruise spilte Hunt for første gang i 1996, og har til sammen spilt karakteren fire ganger. Nå forteller han at han ikke har noen planer om å pensjonere den actionglade karakteren. Han sier til magasinet Total Film:

– Da jeg begynte med «Mission: Impossible» var håpet å gjøre mange filmer i serien og skape en karakter som utviklet seg. På den tiden vi startet opp, var det tidenes dyreste film for Paramount Pictures – og den første filmen jeg produserte.

Ethan Hunt (Tom Cruise) i Mission: Impossible 2
Ethan Hunt (Tom Cruise) i Mission: Impossible 2

Cruise fortsetter: – Det har vært ganske spennende, det å se publikums respons. Å se hvordan dette ble, mottatt har vært fantastisk. Jeg vil gjøre en haug med filmer. Jeg lager så mange som folk vil se. For meg er det morsomste med dem at de er så utfordrende å lage.

Skuespilleren avslørte videre at han allerede har begynt å se seg om etter nye lokaler for Hunts «comeback». Han legger til:

– Vi jobber med ulike ideer. En ting jeg elsker ved å reise rundt å promotere filmer, er at jeg får sett så mange ulike steder – og slik kommer opp med ideer til ulike sekvenser.

Tom Cruise som Ethan Hunt i Mission: Impossible - Ghost Protocol
Tom Cruise som Ethan Hunt i Mission: Impossible - Ghost Protocol
Tom Cruise og Keri Russell i Mission: Impossible III
Tom Cruise og Keri Russell i Mission: Impossible III