Kristen Stewart og Robert Pattinson på premieren til Breaking Dawn – Part 2

Gikk sammen på den røde løperen

Robert Pattinson og Kristen Stewart dukket opp sammen for å gå ned den røde løperen – som for anledningen var svart i beste vampyrånd– på «Twilight»-premieren i Los Angeles mandag.

Dette er første gang de gjør en slik felles opptreden sammen etter at Kristen Stewart ble tatt på fersken da hun var utro med «Snow White and the Huntsman»-regissør Rupert Sanders i juli.

Ryktebørsen skal ha det til at paret har funnet sammen igjen, etter at de flere ganger er observert i lag de siste ukene. Selv har de valgt ikke å kommentere det.

Kristen Stewart og Robert Pattinson i The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Kristen Stewart og Robert Pattinson i The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

Mandag kveld gjorde Robert Pattinson og Stewart uansett svært gode miner til slett spill da «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» hadde premiere på Nokia-teatret. De poserte sammen på bilder, der det svermet av fotografer rundt dem – men tok seg også tid til å signere autografer.

– For å være ærlig, er dette en helt surrealistisk tid. Jeg prøver å suge det til meg, jeg forsøker å være til stede, sier Stewart til LA Times om at dette er den store finalen i «Twilight»-eventyret, siden denne femte filmen er den siste. Pattinson medga overfor Eonline at han ikke engang hadde sett den.

– Det er en underlig opplevelse. Derfor ventet jeg med å se filmen til i kveld. Det er så annerledes å se den sammen med fans, i stedet for på en DVD.

Les alt om Twilight-filmene på vår temaside!