Henry Cavill som Clark Kent/Supermann i Man of Steel

En mørkere og mer alvorlig Supermann

Regissør Zack Snyder snakker "Man of Steel".

Verdens mest kjente superhelt blir mer realistisk og helt annerledes enn slik vi er vant til å se ham i den kommende superheltfilmen "Man of Steel".

Filmens regissør Zack Snyder forteller i et intervju med LA Times at han tar mytologien og Supermanns posisjon i populærkulturen på det dypeste alvor:

- Det blir en mer seriøs versjon av Supermann. (...) Vi tar mytologien på alvor. Vi tar karakteren på alvor. (...) Jeg er interessert i Supermann fordi han er alle superhelters far. Han er en strålende ambassadør for alle superhelter. Hva var det med ham som knekte koden og fikk populærkulturen til å omfavne superheltmytolgien?

Les også: Norske menn vil være Supermann

Henry Cavill som Supermann i Man of Steel
Henry Cavill som Supermann i Man of Steel

Snyder forteller videre at de tilnærmet seg materien som om det aldri har blitt laget en Supermann-film tidligere, og ønsket å skape noe helt nytt:

- Jeg tror dere vil få se en Supermann dere aldri har sett før.

Se traileren her

I rollen som Supermann møter vi Henry Cavill, tidligere kjent fra "Immortals" og TV-serien "The Tudors. Amy Adams spiller Lois Lane, Russel Crowe spiller Supermanns biologiske far og fosterforeldrene spilles av Kevin Costner og Diane Lane. Laurence Fishburne spiller redaktøren av Daily Planet, Perry White, og Michael Shannon spiller superskurken General Zod.

Filmen har planlagt norsk premiere 21. juni 2013.

Regissør Zack Snyder
Regissør Zack Snyder