Twihards på Colosseum før premieren på Breaking Dawn - Part 2

Fansens reaksjoner på Twilight-avslutningen

Hyling, gråting, latter og applaus under den første visningen av Breaking Dawn - Part 2.

Ivrige fans hadde stilt seg opp langs den for anledningen sorte løperen foran Colosseum kino torsdag kveld. Det de alle håpet på var å få et glimt av Twilight-stjernene Nikki Reed og Jackson Rathbone som tok turen til Norge for å kaste glans over premieren på den aller siste filmen i Twilight-sagaen, "Breaking Dawn - Part 2".

Se bilder av fansen her!

ELSKER FANSEN I NORGE

Nikki & Jackson utenfor Colosseum

Med Tooji som konferansier stilte Reed og Rathbone opp og svarte på spørsmål inne i salen før filmen, og de var enige om hva de syntes om å være i Norge:

- Vi elsker dere!

På våre Facebook-sider kan du se video av skuespillernes ankomst.

Ivrige fans på premieren!

VERDIG AVSLUTNING

Underveis i filmen vekselsvis gråt, hylte, lo og klappet fansen, og vi kan avsløre at enkelte scener brakte frem absolutt hele følelsesregisteret.

Blant de ivrigste tilskuerne i salen var Trude og Martine Gylseth. De hadde varmet opp med Twilight-maraton i forkant, og var mer enn fornøyde med avslutningen:

Martine og Trude var fornøyde etter premieren

- Den var veldig bra! Jeg har lest alle bøkene, men hadde nok glemt slutten, noe som var litt bra, for jeg ble like overrasket nå, sier Martine.

Jentene er derimot ikke ferdige med Twilight nå, selv om dette var den siste filmen. En ny runde med bøkene og filmene må til.

Alt i alt mente fansen at det var en verdig avslutning på sagaen, og spesielt slutten var bra:

- Det var heartbreaking! Og det var jo en lykkelig slutt.

Les alt om Twilight på våre temasider.