Ryan Gosling

Ja, vi vil se Ryan Gosling i Fifty Shades!

VIDEO: Fan-lagd teaser på Fifty Shades of Grey... Med Ryan Gosling i hovedrollen!

Rykter rundt filmatiseringen av den internasjonale bestselgeren "Fifty Shades of Grey" svirrer hett i inn- og utland om dagen.

Den erotiske bestselgeren som nå skal bli film handler om milliardæren Christian Grey, den unge Anastastia Steele og deres til tider svært så sadomasochistiske forhold.

VIL HA GOSLING

Tilhengerne av bøkene er selvsagt mest opptatt av hvem som ender opp i hovedrollen som Christian Grey, og den heteste kandidaten er Ryan Gosling. Enkelte fans har tatt det så langt at de har laget en egen teaser-trailer på hva vi kan forvente dersom det blir den kanadiske kjekkasen som får det ærefulle oppdraget, og vi må si at det ser svært så lekkert ut:

STJERNE-FANS

Boken som beskrives som husmorporno her hjemme, blir av mange også omtalt som Twilight for voksne, og flere mener dermed at Kristen Stewart og Robert Pattinson bør spille henholdsvis Anastasia Steel og Christian Grey. Bret Easton Ellis, forfatteren som tidlig annonserte at han ønsket å bidra som manusforfatter, har på sin Twitter-profil skrevet at filmen har et alt for lavt budsjett i Hollywood-sammenheng til at hverken Twilight-paret eller Gosling er aktuelle.

Også stjernene har latt seg fascinere av boken, og blant annet Emma Watson, Emilia Clarke, Lucy Hale, Alexis Bledel og Elizabeth Olsen har uttalt at de er store fans som gjerne tar jobben med å spille Anastasia.

Det eneste man vet helt sikkert per dags dato er at det blir film av boken. I september ble det klart at Universal Pictures hadde sikret seg rettighetene, og det er Kelly Marcel som nå har fått jobben med å skrive manus.

Vi heier på Ryan Gosling!