Thor (Chris Hemsworth) fra The Avengers

Chris Hemsworth om Thor 2

Blir enda større enn den forrige Thor-filmen.

Filmatiseringen av Marvel-universet går på høygir om dagen, med en rekke oppfølgere på vei. En av dem er film nummer to om den norrønde guden vi kjenner så godt, i "Thor: The Dark World", som er ferdig med filmingen om få uker.

Stor oversikt: Superheltfilmer i 2013 og fremover

I følge et intervju i The Collider med Thor sjøl, Chris Hemsworth, blir den nye filmen ganske annerledes:

- Filmen ser enda større ut en den forrige (...) og med en ny regissør har den en helt annerledes følelse. Det er definitivt en Game of Thrones-vibb der, takket være Alan (GoT-regissør Alan Taylor - red. anm).

Natalie Portman og Chris Hemsworth i Thor
Natalie Portman og Chris Hemsworth i Thor

Kronologisk har vi fulgt Thor fra den første filmen, "Thor" (2011) til "The Avengers" (2012) og nå til den andre Thor-filmen. De som har sett "The Avengers" husker kanskje at vi ikke så noe til Thors kjæreste Jane Porter (Natalie Portman) der. Hemsworth kan fortelle at Thor må svare for det i den kommende filmen:

- For Thor og Jane er det nå noen ubesvarte spørsmål, siden han opplagt ikke tok seg tid til å treffe henne i Avengers. Thor må nok komme med noen forklaringer...

Tom Hiddleston som Loki i Thor
Tom Hiddleston som Loki i Thor

Og når det gjelder Loki (Tom Hiddleston), tilspisses konflikten vi har sett i de foregående filmene. I tillegg blir vi kjent med en ny superskurk: den grusomme Malekith, spilt av Christopher Eccleston.

Les også: Dette vet vi om Thor: The Dark World

"Thor: The Dark World" har planlagt premiere 8. november 2013.

Alt om superheltfilmer her