Ola Rapace og Amrita Acharia i Jeg er din

Rapace og Acharia skryter av Haq

Onsdag var siste innspillingsdag for manusforfatter og regissør Iram Haqs spillefilm «Jeg er din».

Filmen "Jeg er din", som får premiere 16. august 2013, beskrives som en moderne kjærlighetshistorie med Ola Rapace og Amrita Acharia i hovedrollene.

Filmen handler om Mina, en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Når hun møter svenske Jesper, forelsker de seg. Mina tar med seg Felix til Sverige, men Jesper er ikke klar for familielivet.

Les også: Det norske filmåret 2013

Amrita Acharia, Ola Rapace og regissør Iram Haq
Amrita Acharia, Ola Rapace og regissør Iram Haq

Mina spilles av Amrita Acharia, en norsk-nepalsk skuespiller som har studert ved The Academy of Live and Recorded Arts (ALRA) i London. Hun har blant annet spilt slavejente i HBO-suksessen «Game of Thrones».

Ola Rapace spiller Jesper, Minas kjæreste. Svenske Rapace er kjent fra filmer som «Skyggesiden» og den siste James Bond-filmen «Skyfall», samt TV-serier som «Wallander», «Anna Pihl» og «Tusenbröder».

– Filmen har vært en stor utfordring som det har vært fantastisk interessant å være en del av. Iram er en spennende regissør og et menneske som ikke gir seg før hun får det hun vil, og jeg beundrer henne for hennes standhaftighet og kreativitet, forteller Ola Rapace om samarbeidet.

Iram Haq har tidligere skrevet og hatt regien på kortfilmen «Skylappjenta» (2009) som hadde internasjonal premiere ved filmfestivalen i Sundance og som har vunnet en rekke priser.