Luke Evans og Orlando Bloom i Hobbiten: Femhærerslaget

Første bilde fra Hobbit-finalen

Legolas er tilbake i "Hobbiten: Fram og tilbake igjen".

Bare dager før den etterlengtede premieren på "Hobbiten: En uventet reise", offentliggjøres det første bildet fra den tredje filmen i Peter Jacksons Hobbiten-trilogi, "Hobbiten: Fram og tilbake igjen".

På bildet får vi se Orlando Bloom, som returnerer i rollen som Legolas, og Luke Evans som gjør rollen som Bard The Bowman.

I forbindelse med slippet av bildet forteller produsent Philippa Boyens litt om karakteren Bard til Entertainment Weekly:

- Bard er en interessant karakter (...). Vi bruker mer tid på å introdusere ham (enn i boken). Vi vet fra det som følger at han er far, så vi utforsker det. Jeg synes ikke vi tar oss friheter, for alt er der i historiefortellingen.

Les også: Om Hobbiten og 48 fps

Peter Jackson med et RED-kamera
Peter Jackson med et RED-kamera

Peter Jackson har også forklart hvorfor det ga mening å ha med gode gamle Legolas fra Ringenes Herre-trilogien:

- Han er (alvekongen) Thranduils sønn, og Thranduil er en av karakterene i Hobbiten. Siden alvene er udødelige, var det naturlig at Legolas skulle være en del av sekvensen fra kongedømmet Woodland.

"Hobbiten: Fram og tilbake igjen" har planlagt premiere i juli 2014 (Oppdatering: premieren utsettes til 17. desember 2014!). Før den tid kommer film nummer to, "Hobbiten: Smaugs ødemark", som planlegger premiere 13. desember 2013.

Se traileren her

Se mer: Alt om Hobbiten-filmene