Hugh Jackman som Wolverine i X-Men Origins: Wolverine

Wolverine er med i neste X-Men

Hugh Jackman er offisielt på blokka for "X-Men: Days of Future Past".

Nylig ble det klart at veteranene Patrick Stewart og Ian McKellen, Professor X og Magneto, skal mønstre på den kommende "X-Men: Days of Future Past". Nå er det også offiselt at Hugh Jackman er ombord med sin rolle som Wolverine. Dette ble annonsert av filmens regissør Bryan Singer på Twitter i går.

Les også: McKellen og Stewart tilbake i X-Men-universet

X-Men: First Class
X-Men: First Class

Vi vet ikke mye om handlingen enda, men tidsreiser skal være involvert på et eller annet vis, og filmen tar også opp tråden fra den første filmen i den nye X-Men-serien, "X-Men: First Class", hvor James McAvoy og Michael Fassbender spiller yngre versjoner av henholdsvis Charles Xavier (Professor X) og (Magneto). Wolverine hadde en 10-sekunders gjesterolle i "First Class", men hvor stor hans rolle i den kommende filmen blir vites ikke. Mange spekulerer i at det blir en mindre rolle.

Les også: Superheltfilmer 2013 og fremover

Ellers er det også en ny Wolverine-film i anmars, og mange spekulerer i at Fox vil følge i Marvels fotspor og knytte opp "The Wolverine" (premiere 26. juli) mot "X-Men: Days of Future Past" (planlagt premiere sommeren 2014).

Se også: Alt om superheltfilmer her

Kilde: Entertainment Weekly