Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt i Sin City 2

Får ledende rolle i "Sin City: A Dame To Kill For".

Etter mye om og men er endelig oppfølgeren til Frank Miller og Robert Rodriguez' stilistiske actionkrim "Sin City" (2005) i gang med innspillingen.

Nå er det klart at populære Joseph Gordon-Levitt har fått rollen som kjernekarakteren Johnny. Johnny er en kjepphøy gambler som har skjulte hensikter om å knuse sin verste fiende.

STOR GJENFORENING OG NYE ANSIKTER

I "Sin City: A Dame to Kill For" møter vi igjen Mickey Rourke som Marv, Jessica Alba som Nancy Callahan og Rosario Dawson i rollen som Gail. Vi får et gjensyn med Bruce Willis som Hartigan, mens Josh Brolin skal ta over rollen som Dwight McCarthy fra Clive Owen.

Mickey Rourke i Sin City
Mickey Rourke i Sin City

Dødelige lille Miho spilles av Jamie Chung, som erstatter Devon Aoki fra den første filmen. Dennis Haysbert tar over rollen som Manute fra avdøde Michael Clarke Duncan. Vi får også se Jamie King som Wendy.

DETTE VET VI OM PLOTTET

Når det gjelder handlingen, har Frank Miller tidligere uttalt at historien Just Another Saturday Night vil være en del av den, mens han også har skrevet en ny historie rundt karakteren Nancy (Jessica Alba), som vil binde den kommende filmen sammen med den første.

Filmen finner sted før historien i "Sin City", som er basert på The Hard Goodbye.

Dwight (Clive Owen) planlegger hevn over kvinnen som forrådte ham, den mystiske Ava Lord (en rolle tiltenkt Angelina Jolie, som foreløpig ikke er annonsert), mens Nancy forsøker forsone seg med Hartigans død.

Filmen har planlagt premiere 18. oktober 2013.

Jessica Alba som Nancy Callahan i Sin City
Jessica Alba som Nancy Callahan i Sin City