Ryan Gosling i Gangster Squad

En cocktail av gangstere, action og 40-talls nostalgi

"Gangster Squad" er endelig klar for norske kinoer.

I kjølvannet av attentatet i Aurora under premieren på "The Dark Knight Rises", der 12 personer mistet livet, så det lenge dystert ut for premieren på Warner Bros. neste produksjon "Gangster Squad". Premieredatoen ble utsatt etter at selskapet besluttet å klippe vekk en scene i filmen der det skytes i en kinosal.

Etter ny klipp er filmen endelig klar for kino.

Les også: Nye gangsterscener må til

LA, 1949.

Regissør Ruben Fleischer har lagt filmens handling til Los Angeles i 1949. Politikorpset i byen kjemper en innbitt kamp mot mafialederen Mickey Cohen (Sean Penn) og hans mange brekk. Cohen har både politimenn og politikere i sin hule hånd, og det ser lenge ut til å være en tapt kamp for politiet i byen.

Gangster Squad

John O'Mara (Josh Brolin) er mannen som får oppdraget med å hamle opp med Cohen og hans mafiagjeng. Han får med seg et knippe politimenn med hver sine unike egenskaper, og sammen skal de få has på kriminaliteten på ukonvensjonelt vis.

Se traileren her!

Ny filmromanse mellom Gosling og Stone.

Det er ikke noe lite skuespillerensemble Fleischer har fått med seg på "Gangster Squad". Rutinerte og alltid imponerende Sean Penn gjør en fortryllende tolkning av sjefen sjøl, en mann som tidligere har livnært seg av boksing, og fortsatt ikke skyr fysiske avstraffelser.

Blant alle som bøyer seg i støvet for ham er også Emma Stones rollekarakter Grace. Hun har derimot også et godt øye til politimannen Jerry Wooters, og Stone og Ryan Gosling føres dermed atter en gang sammen i en filmromanse det slår gnister av.

Emma Stone og Ryan Gosling møtes igjen ii Gangster Squad.
Emma Stone og Ryan Gosling møtes igjen ii Gangster Squad.

"Gangster Squad" har premiere fredag 11. januar. Oversikt over forestillinger og billetter finner du her.

Her kan du lese hva vi syntes om traileren!