Konseptskisse fra Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Kaptein Sabeltann kommer tilbake på kino!

Ny helaftens spillefilm.

Det har gått hele ti år siden vi så animasjonsfilmen "Kaptein Sabeltann" på kino. Nå planlegges det en ny spillefilm om den ikoniske piraten, som skal komme i 2014.

Lisa Marie Gamlem, som snart er aktuell med familiefilmen "Mormor & de 8 ungene", har regien på filmen. Den skal hete "Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama".

Lisa Marie Gamlem
Lisa Marie Gamlem

Dette er beskrivelsen av filmen:

Kaptein Sabeltanns verden er et sted for stormfylte og storslagne eventyr, der barna viser mot, kløkt og handlekraftighet i kampen mot det onde. Publikum skal gå ombord i sjørøverskuta Den Sorte Dame og bli med unggutten Pinky og hans venninne Ravn på en eventyrlig reise fra sjørøversmugene i Abra Havn til det fargerike og eksotiske Lama Rama.

Sammen med Kaptein Sabeltann og hans mannskap går reisen gjennom ruvende bølger og dype jungler i jakten på Kong Rufus' sagnomsuste skatt. Filmen er en spennende fortelling der vi følger en ung gutt som utrettelig leter etter sannheten om sin forsvunne far. Denne reisen blir et eventyr folket i Abra havn kommer til å snakke om i mange år, og en opplevelse som skal forandre Pinkys liv for alltid. Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama blir en storslått og morsom live action spillefilm for hele familien.

Vi vet foreløpig ikke hvem som skal spille i filmen.

Innspillingen starter i august, og planlagt premiere er oktober 2014.

Konseptskisse fra Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Kilde: Norsk Filminstitutt

Les mer om familiefilmer på kino!