Tidenes mest sexy menn på film

Her er gutta vi kan se på i timesvis!

Vi innrømmer det så gjerne: enkelte filmer ser vi utelukkende på grunn av én spesifikk kjekkas hvis navn står oppført på rollelisten. Uansett hva motivasjonen din for å se en film måtte være, så skader det ikke om det spes på med en hunk eller to!

Dette er jentene i Filmwebs absolutte favoritt-karer gjennom tidene på film:

Ryan Gosling. Her i Maktens menn og Crazy, Stupid, Love.

Ryan Gosling

Kanadiske Ryan har liksom alt. Han er skuespiller, jazzgitarist, låtskriver, produsent og fordømt kjekk. Vi så han først i dramaet "The Believer" i 2001, og ble for alvor bitt av Gosling-basillen i 2011 da han spilte den fåmælte stuntsjåføren i "Drive". For å understreke hvor mye vi liker denne karen: Vi blir regelrett sjalu på hans kvinnelige motspillere. Ta en titt på han og Michelle Williams i "Blue Valentine". Grøss! Ikke overbevist? Bla igjennom bildene av Ryan...

Siklealarm: Crazy, Stupid, Love (2011).

Well hello there, Christian Bale! Her i American Psycho og The Dark Knight Rises

Christian Bale

Oh Batman, where are thou? Vi har vurdert å innstallere en batman-lyskaster på taket i et forsøk på å lokke denne mannen til Norge. Hvem vil vel ikke ha en superhelt og mangemilliardær? Christian er en omstridt kar med en selvmotsigende filmografi, men flott å se på og usedvanlig dyktig, det er han. Vi kan se Batman-trilogien om og om igjen, og er tilstrekkelig fascinert av denne mannen til at vi har googlet oss frem til filmklipp av han som 12-åring i "Mio min Mio". Dubbet på svensk. Nok sagt.

Siklealarm: American Psycho (2000).

Jude Law, her i Den talentfulle Mr. Ripley og Alfie

Jude Law

Jude Law er dyktig som få, og kjekk som fy. Etter en gjennomgang av bilder fra filmen "Den talentfulle Mr. Ripley" ble det hylt i en tone som går enhver Belieber en høy gang på kontoret. Vi håper Jude Law tar en solbrun kjekkasrolle igjen veldig snart!

Siklealarm: Alfie (2004).

Michael Fassbender, her i Shame og X-Men: First Class

Michael Fassbender

Det er ikke mange som kunne spilt rollen som en ulykkelig sexavhengig mann. I hvert fall ikke når rollen krever at du er naken halve tiden. Kliss naken. Vi snakker selvfølgelig om omstridte "Shame", filmen mange ikke turte å nominere til noe som helst, men som vi satte på vår toppliste sporenstreks. Michael Fassbender var mannen som tok utfordingen, og takk og lov for det, han er heit!

Siklealarm: Ikke overraskende, Shame (2012).

Jon Hamm, her i The Town og som Don Draper i Mad Men

Jon Hamm

Akk, Don Draper! Jon Hamm er mannen som løfter den prisbelønte serien "Mad Men" til nye høyder, episode etter episode. Han er faktisk så kjekk at han ikke trenger å vise seg frem i bar overkropp. På privaten er han derimot kjent for å ikke akkurat være pertentlig kledd, noe antall treff på googlesøket "Jon Hamm, no underpants" beviser. Underbukse eller ei, vi vil gjerne se mer av han på det store lerretet også, for vi likte det vi så i "The Town" og "Bridesmaids".

Siklealarm: Mad Men, alle sesongene.

Marlon Brando, her i A Streetcar named Desire og The Men

Marlon Brando

Marlon Brando var kjent for å ha en utstråling og karisma som preget enhver film, og vi er så enige. De fleste kjenner ham som Don Corleone i Gudfaren-filmene, men ta en titt på den yngre utgaven av denne legenden i "A Streetcar Named Desire", "Vill ungdom" eller "Storbyhavnen". Hadde vi vært unge på 50-tallet hadde vi hatt pikeværelsene tapetsert med bilder av denne mannen! Det er ikke uten grunn at mannlige skuespillere har kopiert looken hans i flere tiår.

Siklealarm: A Streetcar Named Desire (1951)

Leo. Her i The Beach og Revolutionary Road

Leonardo DiCaprio

Leo, vår Leo. Du har klart akkurat det så mange menn sliter med: å være like attraktiv nå som du var for 15 år siden. Vi forelsket oss hodestups i Leonardo DiCaprio i "Romeo og Julie" i 1996, hang opp plakater av han i Titanic på ungdomsskolen, og sender beundrene blikk i hans retning den dag i dag. Det er nesten umulig å plukke ut en favorittfilm med Leo, så vi nevner i fleng: The Beach. Gangs of New York. Inception. Django Unchained. Når vi tenker oss om så er det fristende å hente frem de plakatene igjen...

Siklealarm: The Beach (1999).

Skarsgård, her i True Blood og Melancholia

Alexander Skarsgård

Hvordan få en flere tusen år gammel blodsugende mann til å fremstå som sexy? Gi jobben til Alexander Skarsgård! Den svenske kjekkasen ble for alvor et sexsymbol etter HBO-suksessen "True Blood". I kjølvannet av dette har tilbudene fra Hollywood stått i kø, noe som ikke er å forakte, det betyr nemlig at vi kan få se han i gigantisk format på kino! Dersom ryktene om at han skal spille Tarzan stemmer stiller vi gledelig opp som Jane!

Siklealarm: True Blood.

Skal det være en blow dry? Brad Pitt i Thelma and Louise og Troja

Brad Pitt

Ingen kjekkas-liste uten Pitt! Vi ønsker oss tilbake til 90-tallet utelukkende for å se Brad Pitt i bar overkropp i "Thelma & Louise" på kino. Jammen godt den finnes på DVD! Med kjekkas skrevet med store bokstaver over hele seg tok Pitt steget over i en rekke prisbelønte filmer etter dette, og er den dag i dag en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Flink OG kjekk der altså.

Siklealarm: Thelma & Louise (1991).

Tom Hardy, her i Warrior og This Means War

Tom Hardy

Si hei til en bad ass av en mann! Tom Hardy er mannen som etter relativt kort tid i søkelyset har klart å få selv de mest kresne bodybuilder-damene til å sikle. Den kroppen later til å ikke ha en eneste begrensning hva muskler angår! Til både rollen som i "Bronson" og superskurk Bane i "The Dark Knight Rises" økte han vekten sin til utrolige 100 kilo! Det siste året har Hardy bevist at han kan mer enn å pumpe muskler også, med kjekkas-roller i filmer som "This Means War" og "Muldvarpen". Vi sier ja takk til både muskelbunt-versjonen og pretty face-versjonen, og er ikke fullstendig uenig i sammenligningen med ikoniske Marlon Brando.

Siklealarm: Inception (2010).