The Incredible Hulk slår fra seg i The Avengers

Hva skjer med Hulken?

Iron Man, Captain America og Thor har alle nye filmer i emminga, men hva skjer med vår favoritt-sinnatagg Hulken?

Det er flere filmplaner på gang hvor han dukker opp, men selve Hulken-filmen er vanskelige greier, i følge Avengers-regissøren.

Etter Mark Ruffalos forrykende innsats som Hulken i "The Avengers" ble det klart at skuespilleren har inngått avtale med Marvel om flere opptredener som den grønne kraftklumpen, inkludert en eller flere filmer med Bruce Banner/Hulken i førersetet. Det er i alle fall lite sannsynlig at Ruffalo vil se seg fornøyd med å bare spille andrefiolin i hele seks filmer.

Les også: Har avtale om seks filmer som Hulken

I følge Digital Spy uttalte nylig Avengers-regissøren Joss Whedon seg om mulighetene rundt ny Hulken-film, og den kan etter hans mening bli veldig bra, men det er vanskelig:

"For problemet er at han er en veldig populær karakter, men han er ikke en superhelt. Halvt superthelt, halvt varulv. Og du kan ikke strukturere filmen som en superheltfilm."

Bruce Banner aka Hulken (Mark Ruffalo) fra The Avengers

Han forteller videre om vanskelighetene rundt å utvikle en god historie rundt Hulken, hvor han er i fokus alene. Han fungerer veldig godt som en del av et større team, men han er vankselig alene, på grunn av sin komplekse og selvmotsigende karakter. Det har vært prøvd før, til delvis skuffende utfall, med Eric Bana i 2003 og Edward Norton i 2008.

"Den ene tingen man har til sin fordel er Mark Ruffalo."

Hva som skjer videre med Hulken er usikkert, men vi regner i alle fall med at han skal være med i "Avengers 2", som er planlagt for 2015, og det sies at i denne filmen vil man plante de første frøene opp mot en egen Hulken-film. Flere spekulasjoner går også på at Hulken sendes ut i verdensrommet, hvor han får prøve kreftene sine mot utenomjordiske vesener, basert på historien Planet Hulk fra 2006. Interessant.

Mens vi venter på flere Hulken-nyheter kan vi glede oss til neste runde med Tony Stark i "Iron Man 3", som har premiere 26. april.

Se også: Superheltfilmer i 2013 og fremover

Alt om superheltfilmene her