Christian Bale i The Dark Knight

Christian Bale i samtaler om å spille Batman

Massiv rykteflom om Christopher Nolan, Man of Steel og Justice League.

Vi gjør oppmerksomme på at ingen av ryktene er bekreftet.

For kort tid siden kom nyheten om at første manus til den kommende Justice League filmen var forkastet. Dette skjedde samtidig med at Joseph Gordon-Levitt gikk ut og avkreftet ryktene om at det var han som skulle vise seg i flaggermus-drakta i helte-arsenalet.

Det hele så mørkt ut med tanke på en film allerede i 2015, men nå kan vi altså ha fått forklaringen:

Rykter skal ha det til at Christian Bale er i samtaler om å spille Batman. Og det under ledelse av Christopher Nolan.

Regissør Christopher Nolan

Nolan + Snyder = sant

For å holde tritt med Disney og Marvels «Avengers», som lanserer sin film nummer to i 2015, har Warner Bros. i følge ryktene høynet innsatsen ved å overlate de kommende superheltfilmene fra DC Comics til ingen ringere enn Christopher Nolan.

Han er allerede tilknyttet sommerens superhelt-film, "Man of Steel" som produsent, og skal visstnok videreføre samarbeidet med regissør Zack Snyder til "Justice League".

I følge Latino Review, som først omtalte saken, bruker Snyder og Nolan "Man of Steel" som et springbrett for å relansere Batman igjen.

Les også: Superheltfilmer i 2013 og fremover

Gjenoppstandelse for Bale

Warner Bros. skal tidligere spesifikt ha ønsket seg Christian Bale i rollen som Batman (igjen). For å kick-starte DC Comics superhelt-ensemble ville det selvfølgelig være helt perfekt å hente inn Bale. Spørsmålet er derfor om han er villig til å gjøre det. Som kjent er slutten på «The Dark Knight Rises» åpen, både med tanke på Batman og Robins fremtid. Da alle trodde at Bale var ferdig med Gotham City uttalte han følgende i et intervju med Empire Magazine:

If Chris (Nolan, red.anm) came to me with a script and said, 'You know what? There is another story' then I would love the challenge of making a fourth one work."

Vi antar at grunnen til at Warner Bros. holder kortene så tett til brystet er den forestående premieren på «Man of Steel», som muligens kan inneholde scener som vil legge grunnlaget for «Justice League».

Les også: Ny trailer for Man of Steel

Dersom ryktene skulle vise seg å stemme er det bare å se frem til tidenes gjenoppstandelse, og kommende superhelt-filmer signert Christopher Nolan.

Kilder: Crave Online , Latino Review , Collider