Carrie Fisher som Leia i Star Wars VI: Jediridderen vender tilbake

Carrie Fisher tilbake som Prinsesse Leia

Nå er det klart at også Carrie Fisher blir å se i en ny runde «Star Wars» – i den smått ikoniske rollen som prinsesse Leia.

Fra før av har hennes gamle motspillerduoe Harrison Ford og Mark Hamill sagt at de blir med, da «Star Wars»-skaper George Lucas spurte dem. Filmen vil bli regissert av J.J. Abrams.

Til bladet Palm Beach Illustrated fleiper Carrie Fisher om hvordan hun tror prinsesse Leia-karakteren vil bli i den nye filmen:

– Gammel! Hun er på et intergalaktisk gamlehjem. Jeg tror rett og slett hun vil være akkurat som før, bare litt langsommere og mindre klar for å ta på seg den store kampen,

sier Fisher.

Carrie Fisher

At hun nå er klar for rollen er gode nyheter for bekymrede fans: Carrie Fisher hadde nemlig et mentalt sammenbrudd da hun opptrådte på et cruiseskip i Karibia i februar. Fisher, som er bipolar, ble innlagt på sykehus mens legene justerte medisineringen hun går på.

Oppdatering i saken: En representant av Carrie Fisher sa onsdag 6. mars til CNN at skuespilleren ikke var seriøs i intervjuet der hun uttalte seg om gjenopptagelsen av Leia-rollen. Vi tolker dette som enten å være fordi hun har uttalt seg for tidlig, eller at hun faktisk ikke skal returnere til Star Wars-universet. Fortsettelse følger.