Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman

– Stewart blir Snøhvit igjen

Sist Kristen Stewart spilte Snøhvit, ble det slutt med kjæresten Robert Pattinson på grunn av affæren mellom Stewart og regissøren Rupert Sanders.

Nå er det klart at det blir en oppfølger til Snøhvit-filmen som kom i fjor – og som skapte bølger på grunn av forholdet mellom hovedrolleinnehaveren og regissøren.

Ifølge E! Online er Stewart nå bekreftet til en oppfølgerfilm, mens Sanders ikke skal regissere denne runden.

Filmen får etter planen premiere i 2015 og skal spilles inn sent i år, men det er foreløpig ikke klart om også Chris Hemsworth og Charlize Theron er med igjen, som henholdsvis jeger og ond dronning.

Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman
Den første Snøhvitfilmen, «Snow White And The Huntsman» hadde et budsjett på 170 millioner dollar, og den tjente inn godt og vel det dobbelte. «Det viste seg at all viraken rundt Stewart og Sanders var god PR», melder Screenrant.com.

Rupert Sanders på sin side skal være på jakt etter andre filmprosjekter, og linkes til kommende filmer som krimdramaet «90 Church» og Tom Cruises nyversjon av «Van Helsing». Radaronline skriver at han ikke er interessert i å følge opp eventyret med Stewart, ettersom han nå angivelig jobber med å redde ekteskapet.