Ryan Gosling fra Only God Forgives

10 filmer vi gleder oss til...

... på grunn av traileren!

I februar lister vi opp 10 filmer vi gledet oss til basert på traileren. Nå er det på tide med en ny liste! Det er mange grunner til å glede seg til en film, men her er det altså selve trailerhåndverket som står i fokus.

Hva er det som gjør en trailer god? Det kan være så mangt, men helst skal den skille seg litt fra den typiske traileroppbyggingen og ikke røpe for mye av handlingen, men likevel lette nok på sløret til at vi dras inn i universet og blir sultne på mer. Viktigst av alt: man må sitte igjen med følelsen av at dette er en film man ikke kan gå glipp av.

Her er 10 trailere til kommende kinofilmer som skaper ekstra store forventninger:

Ryan Gosling som Julien i Only God Forgives

ONLY GOD FORGIVES

Premiere: 31. mai

Se traileren her

Mørke, markante farger, vold, mystikk og orientalske vibber, akkompagnert av låten Tur Kue Kwam Fun. Regissør Winding Refn drar oss inn med en gang, selv om han ikke avslører mye av handlingen i filmen (mer kan du se den andre traileren).

Ed Helms, Zach Galifianakis og Bradley Cooper i The Hangover Part III

HANGOVER PART III

Premiere: 29. mai

Se traileren her

Den første traileren til avslutningen på Hangover-trilogien gjør akkurat det den skal med musikken, humoren, tempoet og de små glimtene fra handlingen. Og den har en glimrende start. Og slutt.

I de beste hjem
I de beste hjem

I DE BESTE HJEM

Premiere: 14. juni

Se traileren her

Man trenger ikke franskkurs for å skjønne at det er et eller annet freaky med han gutten. Musikken til Jérôme Alméras legger an tonen for mystikk, intriger og forviklinger på ekte fransk vis.

Vincent Cassel og James McAvoy i Trance

TRANCE

Premiere: 14. juni

Se traileren her

Åpningsbildene er nydelig på en Terrence Malick-aktig måte, og deretter tar rytmen seg opp og beveger seg over i en mer typisk Danny Boyle-stil. Historien er kanskje ikke den mest fengende, men Boyles stil, tempo og musikkbruk er alltid fenslende.

Emma Watson i The Bling Ring
Emma Watson i The Bling Ring

THE BLING RING

Premiere: 28. juni

Se traileren her

Sofia Coppolas nye film er noe helt annet enn dramaet "Somewhere" fra 2010, og det markerer hun godt i traileren. Musikken og fargeplakatene fungerer bra, og vi gleder oss til å se Emma Watson i en helt annerledes rolle enn vi er vant til.

Evil Dead
Evil Dead

EVIL DEAD

NB! Nylig har studioet bestemt at "Evil Dead" ikke kommer på kino i Norge. Vi gleder oss heller til å se den på DVD eller Blu-ray!

Se traileren her

"You have to get me out of here!". Kan Jane Levy snakke litt eklere enn hun gjør i denne traileren? Nei, det kan hun ikke. Traileren til nyinnspillingen vekker nysgjerrighet både hos nye og gamle fans av Evil Dead.

Se også traileren til originalen, den blir også ganske creepy etterhvert.

Mike i Monsteruniversitetet

MONSTERUNIVERSITETET

Premiere: 2. august

Se traileren her

Forsmaken på forløperen til "Monsterbedriften" har en morsom festscene som vi håper gjenspeiler humoren i resten av filmen!

Jamie Campbell Bower i Skyggejegerne: Demonenes by
Jamie Campbell Bower i Skyggejegerne: Demonenes by

SKYGGEJEGERNE: DEMONENES BY

Premiere: 23. august

Se traileren her

Norske Harald Zwart har regien på den nye håpefulle fantasy-filmatiseringen, hvis traileren kanskje ikke er revolusjonerende, men den trykker på de riktige knappene. Eventyr, sterke følelser, action, og gripende karakterer.

Still fra Pionér

PIONÉR

Premiere: 30. august

Se traileren her

Slaginstrumentene bygger opp til en klaustrofobisk følelse av hjelpesløshet. Hold pusten til 30. august!

Sven Nordin i Call Girl

CALL GIRL

Premiere: 21. juni

Se traileren her

Pernilla August ser heftig ut i rollen som kysnisk horemamma og tidskoloritten er gjennomført. Vi gleder oss til denne thrilleren som skapte oppstyr da den gikk opp i Sverige.