Regissør bak Hanna, Joe Wright

Joe Wright melder seg på i kampen om å regissere Fifty Shades of Grey

Atter en stor regissør ryktes å være aktuell for jobben med å feste Anastasia Steele og Christian Greys lille eventyr på film.

For kort tid siden annonserte Gus Van Sant at han var igang med å teste kjekkas Alex Pettyfer i rollen som Christian Grey i filmatiseringen av den erotiske bestselgeren Fifty Shades of Grey. Prøvene skulle gi han et fortrinn i kampen om å bli filmens regissør.

Se også: Fans lager teaser på Fifty Shades of Grey med Gosling i hovedrollen

Alex Pettyfer
Alex Pettyfer

Nå trekker derimot kilder som The Hollywood Reporter og Total Film frem "Anna Karenina"-regissør Joe Wright som den heteste kandidaten.

Wright har et historisk sett langt og trofast forhold til Universal og Focus, som har sikret seg rettighetene til filmatiseringen av den første boken. Wright selv forholder seg taus til ryktene.

På manussiden er Kelly Marcel i full gang med å adapsjonen, mens Michael De Luca og Dana Brunetti er klare på produsentsiden.

Etter den massive rykteflommen rundt filmatiseringen av den seksuelt eksplisitte historien er det på høy tid at studioet snart tar sitt valg.

Fra før har rykter om alt fra Emma Watson og Mila Kunis, til Ryan Gosling og sist Alex Pettyfer florert.

Det eneste som per dags dato er sikkert er at det garanter blir en filmatisering av "Fifty Shades of Grey". Spørsmålet er bare når, av og med hvem.