Henry Cavill i Man of Steel

5 grunner til å glede seg til Man of Steel

19. juni er det duket for en helt ny Supermann på film, med Zack Snyder i regien og The Dark Knight-filmskaper Christopher Nolan som produsent. Av det vi har sett hittil er det en mørkere, skumlere og mer alvorlig superhelt vi nå skal stifte bekjentskap med og det pirrer nysgjerrigheten.


Her er 5 grunner til at vi er litt ekstra spente på "Man of Steel":

 1. Henry Cavill i Man of Steel

  Regissør Zack Snyder er kjent for sin sterke visuelle stil, og det sies ofte at hvert frame i filmene hans er et kunstverk i seg selv. Med filmer som "300" og "Watchmen" har han for alvor markert seg som en visuell mester, med sine dynamiske komposisjoner, gjennomførte fargeskjemaer og stilistiske actionsekvenser som veklser mellom raske klipp og slow-motion.

  "Man of Steel" ser mørk, vakker og visuelt gjennomført ut, men en spennende kontrast mellom realisme og utenomjordiske universer.

 2. Man of Steel promo

  Hans Zimmer er en av de virkelig store filmkomponistene, høyt elsket for sitt vidunderlige arbeid med alt fra Disney-animasjonsfilmer til drama og actionfilmer.

  Av det vi har hørt fra "Man of Steel" har vi skjebnetunge, dramatiske og heftige saker i vente. Akkurat slik det skal være i kamper mellom helter og skurker.

 3. Michael Shannon som General Zod i Man of Steel

  Michael Shannon har vist tidligere, for eksempel i "Boardwalk Empire" og "Take Shelter", at han er en intens og ekstremt dyktig skuespiller, en som virkelig kryper inn under huden på rollefigurene sine - og publikum som ser på.

  Vi gleder oss vilt til å se han som superskurken General Zod i "Man of Steel", og av det vi har sett hittil ser han herlig intens, skummel og utenomjordisk ut.

 4. Amy Adams i Man of Steel

  De som ikke er fan av Amy Adams fra før må bare hive seg rundt og bli det med en gang. Hun fortjener mye mer oppmerksomhet enn hun får, og det er på tide at en Oscar-pris faller hennes vei (hun har blitt nominert 4 ganger).

  Vi ser virkelig frem til å se henne som Lois Lane, Supermanns utkårede, men også hans intellektuelle likemann, og er spente på hvor stor plass hun får i historien.

 5. Justice League

  I likhet med Marvel jobber Warner og DC Comics med å forene sine superhelter i samme filmatiske univers. Vi er veldig spente på om det første frøet til denne nye superhelt-alliansen vil sås i "Man of Steel".

  Kommer det et lite hint på slutten der? Vi håper det! Mest av alt håper vi at Christopher Nolans Batman dukker opp igjen i "Justice League"-filmen, og da helst i Christians Bales' skikkelse.

  Ryktene har det til at dersom "Man of Steel" blir en suksess vil Zack Snyder bli tilbudt regirollen på "Jusitce League".