Penélope Cruz

Penélope Cruz blir Bond-pike

Den 24. Bond-filmen tar et uvanlig Bond-pike valg.

I følge The Guardian skal Penélope Cruz være Bond-pike i den neste James Bond-filmen, som fortsatt har britiske Daniel Craig i rollen som agent 007.

Sam Mendes fortsetter med regien etter suksessen med "Skyfall", og Ben Whishaw fortsetter i rollen som Q. I tillegg ryktes det at det blir gjensyn med Ralp Fiennes, som den nye M, og Naomie Harris som Moneypenny.

Penelope Cruz

Uvanlig Bond-pike

Cruz, hvis ektemann Javier Bardem var skurk i forrige film, er et ganske så uvanlig og interessant valg av Bond-pike (hvis ryktene stemmer). Filmingen vil tidligst finne sted neste sommer, og da har den spanske Hollywood-stjernen fylt 40 år. Dette gjør henne til tidenes eldste Bond-pike, et år eldre enn Honor Blackman var da hun spilte rollen som Pyssy Galore i "Goldfinger" (1964).

Se også: Stor oversikt over Bond-pikene

I tillegg til den "høye" alderen (som forsåvidt burde være naturlig, med tanke på Daniel Craigs alder) er Penélope Cruz mye mer etablert som skuespiller enn Bond-pikene bruker å være. Hun har vunnet Oscar og en rekke andre priser, og har en ganske annerledes posisjon enn de unge ukjente Bond-pikene vi er vant til å se. Vi håper disse foreløpig ubekreftede ryktene stemmer.

STOR BILDESERIE: Bond-pikene gjennom tidene

Etter planen skal den 24. Bond-filmen komme i 2016, men ryktene sier at den kan komme alt i 2014 eller 2015.