Kristen Stewart i Camp X-Ray

– Stewart klar for to nye filmer

«Twilight»-stjernen Kristen Stewart er klar for to nye filmer, melder Deadline Hollywood.

I den politiske dramathrilleren «Camp X-Ray» skal Kristen Stewart spille en ung kvinne som rømmer hjembyen gjennom å verve seg i militæret. Hun vil til Irak, men havner i stedet på Guantanamo-basen.

Den andre filmen heter «Sils Maria» og utspiller seg i Sveits. Stewart skal i denne filmen spille mot kjenninger som Juliette Binoche og Chloe Moretz.

Det blir dermed lite sommerferie på den unge skuespilleren. Både «Camp X-Ray» og «Sils Maria» skal spilles inn denne sommeren.

Chris Hemsworth og Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman
Chris Hemsworth og Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman

Deretter venter innspillingen av den andre «Snøhvit»-filmen. Den får etter planen premiere i 2015 og skal spilles inn sent i år, melder Hollywood Reporter. Men det er foreløpig ikke klart om også Chris Hemsworth og Charlize Theron er med igjen, som henholdsvis jeger og ond dronning. Det som er klart, er at Rupert Sanders ikke skal ha regi på denne oppfølgerfilmen.

Det ble mye oppstyr rundt den første filmen på grunn av forholdet mellom hovedrolleinnehaveren og den betydelig eldre og gifte regissøren. Den første Snøhvitfilmen, «Snow White And The Huntsman» hadde et budsjett på 170 millioner dollar, og den tjente inn godt og vel det dobbelte. «Det viste seg at all viraken rundt Stewart og Sanders var god PR», melder Screenrant.com.