Johnny Depp

Depp ser aldri på filmene sine

Det er mange år siden Johnny Depp sist så en av sine egne filmer.

– Jeg foretrekker å bevare opplevelsen. Min jobb, som skuespiller, er å gi regissøren valg. Du kan bare håpe at de opptakene du selv synes var best, blir valgt ut. Men, igjen, om jeg ikke ser filmen, så vet jeg ikke. Og det er bedre, sier han til Rolling Stone.

Armie Hammer og Johnny Depp i Lone Ranger
Armie Hammer og Johnny Depp i Lone Ranger

50 år gamle Johnny Depp, som er aktuell i «The Lone Ranger»-filmen som har norsk premiere 3. juli, opplyser at den siste av sine egne filmer han så, var «The Libertine» i 2004. Og det bare fordi regissøren personlig ba ham om det.

Les også: Skryter av Depp i Lone Ranger

– Den vil jeg virkelig anbefale, sier han om filmen. Videre avslører Depp at han tenker på å trekke seg tilbake fra skuespilleryrket «hver eneste dag», men at det er lite sannsynlig. Så lenge han har den kreative ånden over seg, griper han sjansen. Men han utelukker ikke at han én dag kommer på bedre tanker – og konsentrerer seg om «å leve livet».

– Virkelig leve livet. Når du går et sted, behøver du ikke være på flukt, eller snike deg gjennom kjøkkenet, eller undergrunnslabyrinten i hotellet. På et visst punkt, når du blir gammel nok eller får et par hjerneceller tilbake, innser du at du på et vis levde livet til en flyktning.