Brad Pitts hårsveiser gjennom tidene

Det er ikke mange mannlige skuespillere (eller menn generelt!) som har variert hårsveisen sin like mye som Brad Pitt. Gjennom over 20 år som Hollywood-stjerne, både på privaten og på grunn av rollefigurer, har vi sett ham med alt fra skinna skalle til lange lyse lokker.

 

... her er 20 av Brad Pitts mest interessante frisyrer:

 1. Brad Pitt i Johnny Suede

  Herlig høyt i Johnny Suede

  En av våre favoritt Brad-sveiser gjennom tidene er fra da han gjorde tittelrollen i den noe spesielle "Johnny Suede" (1991). Få kan bære slik en høyde med slik en ynde!

 2. Emo-Brad

  Han var tidlig ute og utforsket blekingmidlets magiske verden. Her som platinablond fra modelldagene før skuespillerkarrieren for alvor skjøt fart.

 3. Brad Pitt i Meet Joe Black

  Robert Redford look-alike

  Brad Pitts guttaktige sjarme understrekes virkelig med denne blonde Robert Redford-sveisen fra filmen "Meet Joe Black" (1998).

 4. Brad Pitt i The Tree of Life og Fury

  Crewcut-Brad

  I Terrence Malicks "The Tree of Life" (2011) spiller Pitt en streng og krevende far, og er da passende nok frisert med en crewcut, en sveis som tilfeldigvis også er ganske hipsteraktig. Nesten samme sveis ble brukt i krigsfilmen "Fury" fra 2014. Nice one, Brad!

 5. Brad Pitt i En vampyrs bekjennelser

  Gotisk forfører

  Vampyr-Brad er mystisk og vakker med sine mørke, lange lokker fra filmen "En vampyrs bekjennelser" (1994).

 6. Boyband-Brad

  Nok et glimt fra modelltiden, med to ringer i øret og flørtende fjortislugg. Eller er dette kanskje det hemmelige sjette medlemmet av New Kids on the Block?

 7. Brad Pitt i Babel

  Røff og grå

  I "Babel" (2006) får vi se en gråstenket Brad Pitt. En røff og litt herjet stil som han selvsagt også kler.

 8. Brad Pitt i Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford

  Svart hår no more!

  I "Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford" (2007) ble Pitts hår farget mørkt, nesten svart. Faktisk noe så sjelden som en farge kjekkasen ikke kler så godt. Styr unna svart, Brad!

 9. Brad Pitt i Moneyball

  Sporty og sjarmerende

  I karamellbrun tone og sporty klipp er Brad Pitt helt på høyden frisyremessig i "Moneyball" (2011). Skuespillerprestasjonen var også på topp, og det hele resulterte i en velfortjent Oscarnominasjon.

 10. Brad Pitt i Burn After Reading

  Komisk og selvironisk

  Som den mindre intelligente Chad i "Burn After Reading" (2008), viser Brad Pitt at han slett ikke er selvhøytidelig. Det viser også sveisen.

 11. Sleik som både funker. Og ikke funker.

  Den litt høye sleiken med tilhørende goatee ser kult ut i "Killing Them Softly" (2012), men fungerer ikke like godt på den røde løperen. I alle fall ikke med de solbrillene og hvit dressjakke.

 12. Brad Pitt i Inglourious Basterds

  Glourious Basterd

  I Tarantinos "Inglourious Basterds" (2009) møter vi Pitt som en naziskalpjaktende Lt Aldo Raine, en ganske så velfrisert sådan i sin hippe crewcut møter 90-tallet-variant.

 13. Rød løper-Brad

  Slik føler Brad Pitt seg hjemme, og slik liker vi å se ham. I halvlangt hår og skjegg setter han sin signatur på rød løper-antrekket - en hårsveis han returnerer til stadig oftere på privaten.

 14. Brad Pitt i Ocean's 11

  Bleika tupper-tragedien

  Det tidlige 2000-tallet var ikke et høydepunkt i stilhistorien, og heller ikke for Brads manke. Med blekede tupper og geleinfisert hår ser han litt for mye ut som en harrytass i "Ocean's Eleven" (2001)

 15. Brad Pitt fra Ocean's Twelve

  Skinna-perioden

  Det blir ikke stort bedre for Brad i oppfølgeren "Ocean's Twelve" (2004). Det er noe med skallen hans som gjør at han kler ekstra dårlig den skinna looken, en stil han dessverre også bar en periode på privaten.

 16. Rufse-Brad

  Også her lett blekede tupper og gele, men med litt mer hår og et mer rufste uttrykk funker det bedre i denne varianten fra "Fight Club" (1999).

 17. Brad Pitt i Lidenskapens pris (Legens of the Fall)

  Blond hestehale

  Nok en gang blond, denne gangen sirlig dandert i en lav hestehale. En passende fløyelsmyk og farlig forførende look for rollen i dramaet "Lidenskapens pris" (1994).

 18. Brad Pitt i Seven Years in Tibet

  Glatt og feminin

  Vi må innrømme at vi foretrekker Brad Pitt litt mer rufsete enn dette. I "Syv år i Tibet" (1997) blir det litt for feminint og litt for strigla.

 19. Brad Pitt i Troja

  Gudommelig gullhår

  Som den uimotståelige krigeren og halvguden Achilles i "Troja" (2004), er Brad litt av et syn med sine gylne lokker. En sveis som funker perfekt i settingen, men som kanskje ikke bør tas med ut i den virkelige verden.

  Ikke fått nok av Brad? Eller kanskje mer interessert i hans rolleprestasjoner enn håret hans? Sjekk ut kåringen Topp 15: Brad Pitts beste roller.