The Curse of Chucky

Chucky ler igjen

Det er tid for å leke med Chucky igjen.

Etter ni år er lerretets ekleste dukke tilbake i «Curse Of Chucky», sjette film ut etter starten med «Child's Play» i 1988. Nå er filmtraileren for den nye skrekkhistorien ute, melder nettstedet Mashable.

Fra Child's Play (1988)

I den ser man hvordan Nica – som sliter med å komme over morens grusomme selvmord – uventet får pakkepost på døren, inneholdende en smilende, rødhåret dukke. Når hun og den dominerende eldstesøsteren krangler, trøster søsterens lille datter seg med dukken.

– Chucky er min venn til siste slutt, sier den søte veslejenta, og så begynner dødsfallene å hagle.

Se traileren her

Regissør for «Curse Of Chucky» er Don Mancini, som har skrevet manus til alle seks Chucky-filmene, og som også regisserte den forrige. Igjen er det Brad Dourif som låner stemme og skrekklatter til Chucky, mens hans datter Fiona Dourif spiller Nica.

The Curse of Chucky

Ifølge forhåndsomtalen vender «Curse Of Chucky» tilbake til det opprinnelige horrorkonseptet fra starten, etter at de siste par filmene har vært mer horrorkomedier. Den går rett ut på DVD og Blu-ray i oktober, og kan også streames digitalt to uker tidligere. Det vil også slippes et bokssett med Blu-ray kalt «Chucky: The Complete Collection», for dem som ikke får nok.

Europa-premiere blir på Londons skrekkfilmfestival FrightFest 22- august. Om filmen kommer på norske kinoer er foreløpig usikkert (red.anm.).