Orlando Bloom - Hobbiten: Smaugs ødemark

5 grunner til å glede seg til Hobbiten: Smaugs ødemark

Innspillingen til Hobbiten-trilogien nærmer seg slutten, og Martin Freeman har hatt på seg Bilbo-kostymet for aller siste gang.
 

11. desember i år er det duket for film nummer to i Peter Jacksons Hobbiten-trilogi, "Hobbiten: Smaugs ødemark", mens den store finalen, "Hobbiten: Fram og tilbake igjen" går av stabelen 17. desember. 
 

Se trailer her
 

Vi gleder oss til fortsettelsen på grunn av ...

 1. Orlando Bloom i Hobbiten: Smaugs ødemark

  ... at Legolas er tilbake!

  Vakre, perfekte Legolas var en av de mest populære karakterene fra Ringenes Herre-filmene, en gaselle av en alv - klok, elegant og alltid klar med sin treffsikre bue. Vi gleder oss veldig til å møte en 60 år yngre utgave av alven vi kjenner så godt.

  Forøvrig er vi generelt nysgjerrige på alvene i filmen, blant annet Thranduil (Lee Pace), skogsalvenes leder. Som Orlando Bloom selv sier i Empire Magazine:


  "The elves always steal the show."

 2. Hobbiten: Smaugs ødemark

  ... nye landskap og steder

  Peter Jackson og hans team har en unik evne til å skape slående visuelle verdener og landskaper. Vi er blant annet spente på den skumle byen Lake-town, skogsalvenes Mirkwood og fryktinngytende The Lonely Mountain.


  Fra det vi har sett hittil har vi nok en gang fantastiske omgivelser i vente.

 3. Martin Freeman er Bilbo i Hobbiten: Smaugs ødemark

  ... den kompliserte film nr 2

  Den andre filmen i trilogier er ofte den mest kompliserte å lage. Den skal føre historien videre, samtidig som den ikke skal gi noen løsning eller avslutning på de store linjene. Dermed kan film nr 2 ofte bli litt knotete, uforløst og gjerne mørk, i og med at skurken helst må han overtaket.


  Likevel blir den andre filmen i en serie gjerne stående som den beste. Tenk "Gudfaren 2", "The Empire Strikes Back", "Terminator 2" og "The Dark Knight".

 4. Evangeline Lilly i Hobbiten: Smaugs ødemark

  ... Evangeline Lillys karakter

  Skogsalven Tauriel, spilt av Evangeline Lilly, ser ut som en meget spennende karakter. Hun holder til i Mirkwood, sammen med alvene, og ser ut til å være en skikkelig tøffing av en trigger-happy bueskytter. Hun er også med i den siste filmen.

  Ingen kjenner henne fra før. Hun er nemlig ikke en Tolkien-karakter, men en oppdiktet karakter for filmen. Forfriskende og spennende, synes vi!

 5. Fra plakaten til Hobbiten: Smaugs ødemark

  ... at det blir mørkere, og mer seriøst

  Peter Jackson forteller i et intervju i Empire at denne filmen definitivt er mørkere og mer alvorlig enn den første filmen. Der den første filmen var mer leken og "barnsligere", i tråd med boken, som faktisk er en barnebok, blir det nå mer Ringenes Herre-aktig. Det liker vi.

  Dessuten gleder vi oss til å høre Benedict Cumberbatch som skumle Smaug - smakebit her!


  Da gjenstår det bare å se om filmen innfrir.