Chloe Grace Moretz

Hollywoods mest populære tenåringer

Filmbransjen elsker ungdommen, og om vi ser på Hollywoods unge talenter i disse dager er det mange som er i ferd med å skape seg en stor karriere. Rangeringener hentet fra IMDb Pros STARmeter.
 

Dette er de 10 hotteste skuespillerne mellom 13-19 akkurat nå:

 1. Sophie Turner

  Sophie Turner

  Den engelske skuespillerinnen Sophie Turner gjorde sitt store gjennombrudd i rollen som Sansa Stark i HBO-serien "Game of Thrones". Ungjenta er opprinnelige blond, men farger håret sitt gyllenrødt for rollen. Hun er født i Northampton, men har vokst opp i Warwick.

  Rollen som Sansa har virkelig åpnet dørene for briten, som spiller hovedrollen i thrilleren "Another Me" (2013), hvor hun blant annet spiller mot Jonathan Rhys-Meyers og Rhys Ifans.

 2. Elle Fanning

  Elle Fanning

  Mary Elle Fanning tok sitt første steg inn i stjernenes verden da hun var nesten tre år gammel. Da spilte hun en yngre versjon av sin søster Dakota Fanning i "I am Sam" (2001) med Sean Penn. Hennes første uavhengige rolle var som Jamie i "Daddy Day Care" fra 2003. Ungjenta hadde deretter også gjesteopptredener i serier som "Judging Amy" (1999) og "CSI: Miami" (2002).

  Etterhvert ble Fanning mer kjent og fikk roller i filmer som "The Door in the Floor" fra 2004 med Jeff Bridges og Kim Basinger, "Deja Vu" (2006) med Denzel Washington og "Den fantastiske historien om Benjamin Button" med stjerner som Cate Blanchett og Brad Pitt.

  I 2010 var hun aktuell i Sofia Coppolas "Somewhere" hvor hun spilte datteren til Stephen Dorff. Vi ser henne også i den Steven Spielberg-produserte Sci-Fi-filmen "Super 8", regissert av J.J. Abrams fra 2011.

 3. Maisie Williams

  Maisie Williams

  Den britiske skuespilleren Maisie Williams er best kjent for sin rolle som Arya Stark i den populære HBO-serien "Game of Thrones".

  Hun vokste opp i Somerset i England. I tillegg til skuespillerkarrieren danser hun, og trener både ballett, stepping og streetdance, i tillegg til å drive med turning og trampoline. Maisie er desidert mest kjent for rollen i "Game of Thrones", men har også spilt i flere kortfilmer og mini-serien "The Secret of Crickley Hall" (2012).

 4. AnnaSophia Robb i The Carrie Diaries sesong 1

  AnnaSophia Robb

  AnnaSophia Robb gjorde sin skuespillerdebut i en liten rolle i TV-serien "Drake and Josh". 2005 ble et stort år for ungjenta, med roller i både "Because of Winn-Dixie", hvor hun blant annet spiller mot Jeff Daniels, og Tim Burtons "Charlie og sjokoladefabrikken." I 2013 fikk hun rollen som en ung Carrie Bradshaw, fra "Sex og singelliv", i serien "The Carrie Diaries". AnnaSopia Robb er også en habil sanger.

 5. Hailee Steinfeld

  Hailee Steinfeld

  Hailee Steinfeld er født i USA, men er av filipinsk, afroamerikansk og europeisk opphav. Hun startet sin skuespillerkarriere i en episode av "Back to You" i 2007, etterfulgt av tre kortfilmer.

  Deretter spilte hun i TV-filmen "Summer Camp" (2010), før hun fikk rollen som Mattie Ross i Coen-brødrenes westernfilm "True Grit" - en rolle hun ble Oscarnominert for.

  Siden har vi sett henne i "Three Days To Kill" (2013), "Romeo & Juliet" (2013) og musikkfilmen "Begin Again - Forelsket i New York" (2014).

 6. Dakota Fanning

  Dakota Fanning

  Hannah Dakota Fannings gjennombrudd kom i filmen "I Am Sam" (2001). Her spilte hun mot Sean Penn og Michelle Pfeiffer. Dette var starten på en rikholdig karriere som barnestjerne i filmer som ""Man on Fire" (2004), "Klodenes kamp" (2005) og "Hide and Seek" (2005).

  De siste årene har hun blant annet vært å se i "Bienes hemmelige liv" (2008), "The Runaways" (2010) og Twilight-filmene.

 7. Jaden Smith i After Earth

  Jaden Smith

  Jaden Smith ble født inn i en stjernetilværelse, med Will Smith som far og Jada Pinkett Smith som mor. Han filmdebuterte allerede som 8-åring i "Jakten på lykke" (2006), hvor han spiller mot sin far, noe han også gjør i sci-fi-filmen "After Earth" (2013). Den første hovedrollen kom i "The Karate Kid" (2010), en ny versjon av klassikeren fra 1984, regissert av norske Harald Zwart.

 8. Saoirse Ronan i The Host

  Saoirse Ronan

  Saoirse Ronan ble internasjonalt kjent da hun spilte Briony Tallis i "Om forlatelse" fra 2007 sammen med Keira Knightley og James McAvoy. Hun ble belønnet med en Oscar-nominasjon for innsatsen.

  Etter dette har hun spilt i filmer som "Alle mine kjære" fra 2009, "The Way Back" (2010) med Colin Farrell og i "Hanna" hvor hun er blitt opplært av sin far til å bli en drapsmaskin.

  Ronan er kjent for sin unike tilstedeværelse som skuespiller, noe som har gjort at hun har blitt lagt merke til av både publikum og regissører.

 9. Abigail Breslin

  Abigail Breslin

  Denne unge, sjarmerende jenta kommer fra en skuespillerfamilie og har siden hun var tre år stått foran kamera i en rekke reklameoppdrag. Bare ti år gammel ble hun nominert til sin første Oscar for rollen hun hadde i independentfilmen "Little Miss Sunshine" (2006), som også ble hennes store gjennombrudd.

  Siden har vi sett henne i "Helt sikert, kanskje" (2008), "Nim's Island" (2008) og "Zombieland" (2009).

 10. Chloë Grace Moretz på premieren til If I Stay

  Chloë Grace Moretz

  Chloë Grace Moretz' første skuespilleropptreden var i to episoder av TV-serien "The Guardian" (2004). Den første filmrollen kom i dramaet "Heart of the Beholder" (2005), men det var rollen i remaken "The Amityville Horror" (2005) som gjorde henne kjent.

  Siden har hun hatt overveldende mange roller for sin unge alder, blant annet i TV-seriene "My Name Is Earl" (2005), "Frustrerte fruer" (2006-2007) og "Dirty Sexy Money" (2007-2008).

  På lerretet har hun vært å se i filmer som "Let Me In" (2010), "Hugo Cabret" (2011), "Kick-Ass"-filmene og "Carrie" (2013).

  Moretz har vunnet tre MTV Movie Awards og blitt nominert til ytterligere én.