Supermann og Batman

Supermann møter Batman i Batman vs. Superman

Zack Snyder bekrefter endelig at verdens to mest kjente superhelter skal møtes på lerretet.

Etter utallige runder med spekulasjoner rundt DC Comics planlagte "Justice League", filmen som skulle samle alle deres helter på ett brett, slapp "Man of Steel"- regissør Zack Snyder endelig nyheten om at de desidert to største heltene, Supermann og Batman, møtes allerede i oppfølgeren til "Man of Steel".

Det var under Comic-Con i San Diego i helgen at Snyder kunne dele nyheten med fansen.

I følge kilder som The Hollywood Reporter vil de to DC Comics-bautaene møtes på lerretet i 2015, i oppfølgeren til "Man of Steel".

Henry Cavill i Man of Steel
Henry Cavill i Man of Steel

Les også: It's a bird... It's a plane... It's Superman!

Oppfølgeren til sommerens kinosuksess, som foreløpig heter "Man of Steel 2", skal regisseres av Zack Snyder. På manus- og produksjonssiden fortsetter også David Goyer og Dark Knight-trilogiens store far, Christopher Nolan. Henry Cavill returnerer til rollen som Supermann, og det bekreftes også at Amy Adams, Laurence Fishburn og Diane Lane blir å se i oppfølgeren.

Spørsmålet som nå dukker opp er: hvem i all verden skal spille Batman?

Les også: Bale legger Batman bak seg

Christian Bale i The Dark Knight Rises
Christian Bale i The Dark Knight Rises

Batman etter Bale

Christian Bale har spilt Batman mesterlig i Christopher Nolans tre filmer om helten. Etter at trilogien ble avsluttet med "The Dark Knight Rises" sommeren 2012, har Bale selv uttalt at han er ferdig med denne rollen. Hvordan DC Comics og de kommende filmenes skapere nå skal introdusere en ny Batman, uten å skuffe fansen som har applaudert Bales tolkning, synes å være et mysterium.

Flere har spekulert i om Joseph Gordon-Levitt, som spilte den noe mystiske rollen som Blake, eller Robin om du vil, i "The Dark Knight Rises", kunne ta over stafettpinnen. Gordon-Levitt selv har derimot avkreftet dette.

Etter suksessen med å la Supermann gjenoppstå har vi tiltro til at Snyder og Nolan kan klare det umulige, men det vil neppe gå upåaktet hen om fansen ikke liker den nye Batman.

Justice League

Justice League i 2017

"Justice League" ventes å få premiere i 2017. Under Comic-Con ble det også annonsert at en film om Lynet (Flash) planlegges for kinopremiere i 2016. Om dette er en del av oppkjøringen til superhelt-ensemblet som skal mønstre i 2017 er ukjent, men Lynet er blant heltene som opprinnelig var knyttet til Justice League-tegneserien.

Les alt om superheltfilmer på våre temasider