Sigourney Weaver

Sigourney Weaver til Skyggejegerne

Harald Zwart bekrefter at han er i dialog med Weaver om en rolle i oppfølgeren til "Skyggejegerne: Demonenes by".

Harald Zwart har regissert filmen "The Mortal Instruments: City of Bones", eller "Skyggejegerne: Demonenes by" som den heter i Norge. Filmen har premiere på norske kinoer 23. august. Sony Pictures, som produserer filmen til Zwart, er såpass sikker på suksess at de begynte med manuset til den neste filmen før den første filmen hadde premiere.

For tiden jobbes det med casting av roller, og det kan se ut til at Sigourney Weaver blir den første bekreftede skuespilleren til "Mortal Instruments: City Of Ashes":

Vi er i forhandlinger og det ser veldig lovende ut. Sigourney Weaver er stor stjerne, og jeg er fan av henne. Da Veslemøy og jeg nettopp traff henne i New York, så vi Broadway-stykket hennes, og så gikk vi ut og spiste etterpå og diskuterte film nummer to.

Det sier Harald Zwart i et intervju med VG.

Les også: Harald Zwart får grønt lys for film nummer to

Jamie Campbell Bower i Skyggejegerne: Demonenes by

Den første filmen er klar, selv om den ikke har premiere før 23. august. Zwart ga imidlertid Weaver en sniktitt på filmen, for å overbevise henne om og bli med på den andre:

Hun elsket den første filmen, og det er nok noe av grunnen til at vi nå snakker seriøst om neste film. Vi satte opp en spesiell visning for henne.

Filmserien er basert på ungdomsbøker av Cassandra Clare, og i hovedrollene er Lily Collins (Clary) og Jamie Campbell Bower (Jace).