Mike og Sully er tilbake!

"Monsteruniversitetet" tar oss med tilbake til studietida for Mike og Sully.

Endelig er verdens morsomste monstre tilbake, i kanskje sommerens beste familiefilm! Velkommen til "Monsteruniversitetet"!

Mike har hele livet drømt å bli en såkalt "skremmer" hos "Monsterbedriften". Han vet at den eneste måten å bli det på, er og gå på Monsteruniversitetet. Når han kommer dit, får han utdelt en romkamerat som han skal dele rom med gjennom universitetstiden: James P. Sullivan, eller Sully, som han helst vil bli kalt. De to passer ikke særlig godt sammen i utgangspunktet. Sully er enorm, skremmende, god i sport med et kjent navn. Mike er liten, sjenert, svak og ikke særlig skremmende. Overraskende nok ender de alikevel opp med å utvikle et underlig, men nært vennskap.

Les også: De beste Pixar-filmene

Monsteruniversitetet

Konkurranseinstinktet hos begge to er sterkt, og det blir viktigere og viktigere å slå den andre i alle slags konkurranser. Ingen virkemidler er for skitne, og de jobber hardt for å komme høyt opp, begge to. Til slutt går det for langt, og til tross for deres store forskjeller blir de nødt til å slå seg sammen for og noen gang ha sjansen til å bli en ekte skremmer!

Monsteruniversitetet

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her!