Rooney Mara og Daniel Craig: The Girl With the Dragon Tattoo

Mara håper på oppfølger

Rooney Mara håper en oppfølger til «The Girl With the Dragon Tattoo» blir en realitet.

I filmen spiller hun datahackeren Lisbeth Salander som vi først ble kjent med i bøkene fra Stieg Larsson, samt i de svenske filmene med Noomi Rapace i rollen.

Rooney Mara fikk Oscar-nominasjon i 2011 for portrettet av Salander i David Finchers engelsktalende adapsjon. Men filmselskapet Sony Pictures har foreløpig ikke fått fortgang i planene om oppfølgerfilmen, «The Girl Who Playded With Fire», selv om oppfølgeren har vært planlagt lenge. Mara sier til MTV:

– Jeg håper at de lager en til. Jeg vet ikke når det blir noe av. Men jeg håper det blir det, og jeg blir jo ikke yngre. Den andre filmen vil kreve mye fysisk, så forhåpentligvis drøyer det ikke for lenge.

Det var James Bond-tolkeren Daniel Craig som spilte journalisten Mikael Blomkvist i førstefilmen. Både Mara og Craig skal ha skrevet under på å spille i både en film nummer to og tre dersom det blir aktuelt.

Regissør David Fincher har mange andre filmprosjekter på gang, og først ut er «Gone Girl"; en adapsjon av Gillian Flynns bestselgende roman.