Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa

Filmhøsten for de minste

Sommeren er på hell, skoler og barnehager har startet opp igjen og "Mormor og de åtte ungene" har sparket i gang en spennende høst for våre yngste kinogjengere. Det blir både gjensyn med gamle kjente, som Albert Åberg og Flåklypa, i tillegg til nye bekjentskap, som propellflyet Dusty og hagesneglen Turbo.
 

Med forbehold om endring av premieredatoer.


 

Dette er høstens barne- og familiefilmer:

 1. Mormor i Mormor & de 8 ungene spilles av Marit Opsahl Grefberg

  Mormor og de åtte ungene

  Mormor og de åtte ungene er historien om Mona på 7 år og familien hennes som får overraskelsesbesøk av Mormor som i all hemmelighet har reist fra gamlehjemmet. Så blir familiens lastebil borte - og sammen legger Mona og Mormor ut på tur i byen, på jakt etter tyven.

  Se trailer her

  På kino fra 16. august.

 2. Bram i Maur i rompa

  Maur i rompa

  Bram er 6 år gammel og gleder seg veldig til å begynne i 1. klasse. Men han får seg en overraskende start da læreren ber ham om å sitte stille. Det synes Bram er nesten umulig.

  Se trailer her

  Premiere: 30. august

 3. Smurfene 2

  Smurfene 2 (3D, norsk tale)

  I "Smurfene 2" skaper den onde trollmannen Gargamel et par småslemme Smurfelignende skapninger; Rampene. Han håper disse vil hjelpe ham å utnytte den mektige og magiske Smurfeessensen.

  Se trailer her

  Premiere: 30. august

 4. De tøffeste gutta

  De tøffeste gutta

  "De tøffeste gutta" er en actionfylt komedie og familiefilm om Modulf som tror han er en slags superhelt - og vinner av publikumsprisen på Barnerfilmfestivalen i Kristiansand.

  Se trailer her

  Premiere: 6. september

 5. Hokus pokus Albert Åberg

  Hokus Pokus Albert Åberg

  Albert mener han er stor nok til å få en hund nå som han har begynt skolen og snart fyller syv år. Men pappa syns fortsatt han er altfor liten til et så stort ansvar. Albert prøver alt han kan å overbevise pappa om at han tar feil.

  Se trailer her

  Premiere: 13. september

 6. Turbo

  Turbo (3D, norsk tale)

  Turbo er en hagesnegle med drømmer om superspeed som plutselig en dag får drømmen oppfylt. Han møter en gjeng gatesmarte Racersnegler og lærer av dem at ingen kan lykkes uten hjelp fra andre.

  Se trailer her

  Premiere: 27. september

 7. Planes

  Fly 3D (norsk tale)

  Fra himmelen over "Biler" kommer Disneys "Fly", en 3D-animert eventyrkomedie som handler om Dusty, propellflyet som drømmer om å konkurrere som et jagerfly.

  Se trailer her

  Premiere: 18. oktober

 8. Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa

  Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa

  Ludvig ønsker seg snø til jul og oppfinner Reodor Felgen er ikke vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene.

  Se trailer her

  Premiere: 8. november

 9. Da nissen falt ned fra himmelen

  Da nissen falt ned fra himmelen (Norsk tale)

  Det er kun to travle uker til jul, og det siste Ben og Charlotte hadde forestilt seg var at nissen Nikolas Julebukk og hans campingvogn skulle komme styrtende ned fra himmelen midt i Foggy Lane!

  Se trailer her

  Planlagt premiere: november