Sandra Bullock i Gravity

10 filmer vi gleder oss til...

...på grunn av traileren!

I serien filmer vi gleder oss til på grunn av traileren har vi nå funnet 10 nye godbiter, som kommer på kino i tiden fremover.

Hva er det som gjør en trailer god? Det kan være så mangt, men helst skal den skille seg litt fra den typiske traileroppbyggingen og ikke røpe for mye av handlingen, men likevel lette nok på sløret og legge an en stemning slik at vi dras inn i universet og blir sultne på mer. Viktigst av alt: man må sitte igjen med følelsen av at dette er en film man ikke kan gå glipp av.

Sjekk ut disse 10 trailerne:

Ben Stiller i The Secret Life of Walter Mitty

Secret Life of Walter Mitty

Forfriskende! Med nydelig musikk, vakker foto, herlige perspektiv og friske overganger blir vi med en gang sugd inn i Walter Mittys herlige fantasiverden. Ben Stiller er tilbake og vi liker det.

Se traileren

Premiere: 25. desember


Brad Pitt og Michael Fassbender, The Counselor

Counselor

Traileren bærer bud om en thriller perfekt balansert mellom glamor og røffhet. Vi liker den dirrende musikkbruken og rytmen. Og det er umulig ikke å legge merke til i Hollywoods elite er samlet for å bringe liv til karakterene regissert av Ridley Scott, etter originalmanus av Cormac McCarthy.

Se traileren

Premiere: 15. november


Sandra Bullock i Gravity

Gravity

For noen heftige bilder. Og for en klaustrofobisk følelse denne utvidede traileren frembringer. Poetisk og nervepirrende, samtidig som vi blir nysgjerrige på hvordan denne filmen egentlig er. Mye tyder på at Alfonso Cuaróns kammerspill i det ytre rom blir en snakkis i tiden fremover.

Se traileren

Premiere: 25. oktober

Christian Bale i Out of the Furnace

Alabama & Monroe

(også kjent som "The Broken Circle Breakdown")

Det er stemningsfullt og en herlig køntri-følelse over denne belgisk-nederlandske hyllesten til sørstatslivet i USA, stedet for drømmer og nye begynnelser. Vi liker miljøet som portretteres og blir nygjerrige på karakterene.

Se traileren

Premiere: November 2013


Jackass Presents: Bad Grandpa

Out of the Furnace

Hele verden (oss inkludert) griner fordi Christian Bale ikke vil være Batman lenger, han vil heller dyrke sin method acting i filmer som denne. Bale ser nok en gang glitrende ut, i likhet med en rekke andre klasseskuespillere i denne overbevisende traileren.

Se traileren

Premiere: 25. oktober

Optimistene

Jackass Presents: Bad Grandpa

Og nå til noe helt annet: en "dokumentar" om en bestefar (Johnny Knoxville) og hans barnebarn på reise gjennom USA. Høydepunkt: sekvensen fra missekonkurransen for barn. Et amerikansk fenomen vi synes det er helt greit å tulle med.

Se trailer

Premiere: 8. november

Josh Brolin i Oldboy

Optimistene

I denne traileren er det ikke nødvendigvis trailerhåndverket som sådan som fenger mest, men innholdet den teaser. Vi er allerede fortapt i volleyball-damene og gleder oss til å bli bedre kjent med dem.

Se traileren

Premiere: 27. september


Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street

Oldboy

Spike Lees remake av Park Chan-wooks mesterverk fra 2003 viser kanskje litt mye handling for de som ikke kjenner den fra før, men vi lar oss likevel imponere av Josh Brolin, cinematografien og intensiteten. Herlig forstyrrende lydbilde og rytme.

Se traileren

Premiere: Oktober 2013

The Wolf of Wall Street

YEA. Rytme og tempo: check. Bra casting: check. Endelig en Oscar til Leo? Beste fra Scorsese på lenge? Forventningene er høye og traileren innfrir. Følg med på denne.

Se traileren

Premiere: 6. desember


Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa

Sist, men ikke minst: teaseren til den nye Flåklypa-filmen gjør alt det riktige. Med et lite klipp fra filmen gjenetableres miljøet og karakterene, og vi blir overbevist om at nostalgien og arven etter Kjell Aukrust (forhåpentligvis) er ivaretatt.

Se traileren

Premiere: 8. november

Med forbehold om premieredatoendringer.