Ant-Man

Dette vet vi om Ant-Man

Ny Marvel-helt til lerretet i 2015!

Regissør og manusforfatter Edgar Wright har jobbet med "Ant-Man" siden før vi så den første "Iron Man"-filmen (2008). Historien han har jobbet med har således ikke vært planlagt for en "Marvel-mashup", og filmen kommer derfor til å være en frittstående film.

Manuset til "Ant-Man" er så og si ferdig, og historien skal gå som følger: Biokjemiker Dr. Henry "Hank" Pym bruker sitt nyeste funn, en gruppe subatomære partikler, til å skape en formula som kan endre objekters størrelse. Testen Pym gjør på seg selv går ikke helt som planlagt, men han utvikler et instrument som hjelper ham med å kommunisere med og kontrollere insekter.

Men hvem skal fylle rollene som Ant-Man, The Wasp, Ulysseus Klaw, Ultron og de andre mulige karakterene? Navn som har vært oppe for hovedrollen inkluderer Simon Pegg, Adrien Brody, Benedict Cumberbatch, Jared Padalecki og Michael C. Hall.

Fra settet til Ant-Man
Fra settet til Ant-Man

Sommerpremiere

Releasen blir 31. juli 2015, og det er fortsatt mulig at det venter en gjesterolle i "The Avengers: Age of Ultron" som slippes i mai 2015. Det er nemlig Pym som har skapt den store skurken i Avengers-filmen: superroboten Ultron.

Kilder: IMDb Pro, Hypable

Fra settet til Ant-Man