Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen møter Lars von Triers nye muse på lerretet

Ryktes klar for den amerikanske dramafilmen "The Clown".

Filmen "The Clown" er foreløpig på manusstadiet, men har allerede Pål Sverre Hagen (Kon-Tiki) som rumoured på rollelista. Filmen ser ut til å være et drama, og produseres av Division Film, et amerikansk produksjonsselskap som blant annet har medvirket til "Spring Breakers",og den kommende "The Disapperance of Eleanor Rigby".

Stacy Martin, her sammen med Shia LeBouf.

Med von Triers nye muse

To andre navn er knyttet til prosjeketet - danske Mikkel Boe Følsgaard (En kongelig affære) og Stacy Martin, kjent fra Lars von Triers kontroversielle erotiske drama "Nymphomaniac". Den 22 år gamle eks-modellen spiller den yngre utgaven av Joe, som senere spilles av Charlotte Gainsbourg, og sies å være von Triers nyeste muse. Martin er datter av Jane Birkin, og kan bli interessant å følge fremover.

Mikkel Boe Følsgaard
Mikkel Boe Følsgaard

Rykte med hold i

Filmen skrives og skal regisseres av Anthony Lucero, som er mest kjent som skuespiller på 90-tallet. Han har tidligere regissert dokumentaren "Here Is Something Beautiful (etc.".

"The Clown" blir hans manus- og regidebut på spillefilm.

Pål Sverre Hagen kunne ikke bekrefte nyheten under et intervju med Filmweb denne uken, men føyer til at det er en mulighet som har dukket opp i etterkant av "Kon-Tiki":

"Det er et "rumour" med litt hold i" sa Stavanger-mannen lurt.

Den norske skuespilleren har fått flere tilbud fra utlandet etter suksessen med "Kon-Tiki", men har foreløpig kun norske "Gåten Ragnarok" og "Kraftidioten" på plakaten.