En av disse to kan bli Ant-Man

Variety melder at det står mellom Joseph Gordon-Levitt og Paul Rudd.

"Ant-Man" har vært planlagt siden "Iron Man" traff kinolerretene for første gang i 2008. Etter det Filmweb erfarer skal manuset være ferdig, og filmen planlegges som en enkeltstående film, altså uten direkte tilknytning til resten av Marvel-universet.

Les også: Dette vet vi om Ant-Man

"Ant-Man" skal omhandle biokjemikeren Dr. Henry "Hank" Pym og hans nyeste funn, en gruppe subautomære partikler som kan brukes for å endre objekters størrelse. Pym gjør en test på seg selv som kan sies å ikke være spesielt vellykket, men utvikler videre et instrument som hjelper ham med å kommunisere med insekter.

Paul Rudd i This is 40
Paul Rudd i This is 40

I samtaler med regissøren

Tidlgiere har det blitt spekulert i om Simon Pegg, Adrien Brody, Benedict Cumberbatch eller Michael C. Hall kan ha vært aktuelle for rollen.

Variety melder nå at kampen står mellom Joseph Gordon-Levitt og Paul Rudd, som begge skal være samtaler med regissør Edgar Wright.

Regissøren ser dermed ut til å ønske seg en allround-skuespiller fremfor de mer hardbarka actionheltene som Chris Evans og Chris Hemsworth representerer.

Gordon-Levitt er fra tidligere tilknyttet en helt annen superhelt, DC Comics' Batman i "The Dark Knight Rises", der han spilte rollen som Blake, eller Robin om du vil. Mange setter derfor pengene på Paul Rudd, som i dag er mest kjent som skuespiller i romantiske komedier.

Les også: Superheltfilmer i 2013 og fremover

The Avengers: Age of Ultron
The Avengers: Age of Ultron

Forventer gjesterolle i Avengers: Age of Ultron

"Ant-Man" får premiere 31. juli 2015, kort tid etter "The Avengers: Age of Ultron". Det ventes at Ant-Man vil få en liten gjesterolle, da det historisk sett er Pym som skapte superskurken Ultron , som heltearsenalet skal bekjempe.