Noomi Rapace var i London, hvor

Noomi Rapace får 7 roller i Tommy Wirkolas neste film

Nordmannen har fått stjerna til å spille syvlinger i What Happened To Monday.

Tommy Wirkola er synonymt med slasher-eventyr som "Død Snø", "Kill Buljo" og "Hansel & Gretel: Witch Hunters" her hjemme, men nå står han for første gang i Hollywood med et manus han ikke har skrevet selv i hendene. Filmen heter "What Happened To Monday", og skal være en Sci-Fi-film om syv søsken som forsøker å leve i skjul i en verden der det er forbudt å ha søsken i det hele tatt.

Til hovedrollen, eller hovedrollene, har regissøren fått med seg Noomi Rapace, som skal spille alle 7 søsknene.

Tommy Wirkola

I et intervju med Filmpolitiet forteller Wirkola at filmens hovedrolle egentlig skulle være en mann, men at manuset nå skrives om for å passe Rapace.

Rapace skal altså spille hele syv hovedroller, noe regissøren tror vil bli en utfordring:

- Det er klart det er en utfordring å spille syvlinger, både fysisk og mentalt, for eksempel når man må spille inn en scene med syv forskjellige synspunkter, for syv forskjellige karakterer. Det er også utfordrende med tanke på å få hver rollefigur til å skille seg ut og gjøre hver kvinne unik, men det er slike utfordringer vi liker.
Noomi Rapace i Prometheus

Noomi Rapace er kjent som Lisbeth Salander i Millennium-trilogien, og har gjort store roller i filmer som "Prometheus" og "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" de siste årene.

Det vil trolig bli en god stund før vi får se "What Happened To Monday", da manuset må skrives om for å passe de kvinnelige hovedrollene.

Kilder: Deadline, Filmpolitiet