Michael Fassbender i Prometheus

- Prometheus 2 kommer

Michael Fassbender forteller at oppfølgeren til Ridley Scotts kinosuksess "Prometheus" er på vei.

Den første forløperen til "Alien"-filmene, "Prometheus" fikk gode kritikker og ble en stor hit på verdensbasis, og mange har spekulert i om en oppfølger var på vei. I det siste har det vært stille fra produksjonsstudioet til Ridley Scotts sci-fi skrekkfilm, men Michael Fassbender forteller nå at han gleder seg til å ta fatt på rollen som den androide "David" igjen.

Les også: Filmene fra verdensrommet du må se

Michael Fassbender i rollen som "David" i "Prometheus."
Michael Fassbender i rollen som "David" i "Prometheus."
- Jeg ville likt å få "David" opp å gå igjen og få hodet hans satt tilbake på kroppen hans. Forhåpentligvis gjør Noomi Rapace meg tjenesten å sette hodet mitt sammen igjen.

forteller Fassbender og hentyder til sin rollekarakters voldelige skjebne fra den første filmen. Han bekrefter også at spekulasjonene rundt en oppfølger ikke er ren ønsketenkning:

- Jeg har blitt fortalt at filmen kommer til å skje. Jeg hadde det mye gøy med å spille rollen som "David," så jeg vil like å gjøre dette igjen.

Se også: Star Wars: Episode VII har fått premieredato

Michael Fassbender er for tiden også aktuell i Ridley Scotts thriller-film "The Counselor" hvor han spiller mot blant andre Javier Bardem og Cameron Diaz.